"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נשיא לבנון עקץ את חיזבאללה: "לא מדינה של עדות ומפלגות"
ג'וזף עאון ביקר את הפטריארך הנוצרי-מארוני בוטרוס אל-ראעי לרגל חג המולד, ואמר כי הוא אופטימי לגבי התרחקות האפשרות של סבב לחימה חדש • "מאחל לכל הלבנונים, שבעזרת האל נהיה עדים ללידה של לבנון חדשה"
מזכ"ל חיזבאללה נעים קאסם ונשיא לבנון עאון . צילום: רויטרס, אי.אף.פי

נשיא לבנון עקץ את חיזבאללה: "לא מדינה של עדות ומפלגות"

ג'וזף עאון ביקר את הפטריארך הנוצרי-מארוני בוטרוס אל-ראעי לרגל חג המולד, ואמר כי הוא אופטימי לגבי התרחקות האפשרות של סבב לחימה חדש • "מאחל לכל הלבנונים, שבעזרת האל נהיה עדים ללידה של לבנון חדשה"

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

נשיא לבנון ג'וזף עאון ביקר היום (חמישי) את הפטריארך הנוצרי-מארוני בוטרוס אל-ראעי לרגל חג המולד, ואמר כי הוא אופטימי לגבי התרחקות האפשרות של סבב לחימה חדש. הנשיא הסביר כי מתנהלים מגעים כדי להרחיק את איום המלחמה, והדברים מתקדמים לכיוון חיובי.

"יש פצע בדרום לבנון. עמנו לא חזר לאזור והתקיפות עדיין ממשיכות", ציין עאון, "בעזרת האל אנחנו נהיה עדים ללידה של לבנון החדשה, לסיום המלחמות ונחיה בשלום". הוא הוסיף: "אני מאחל לכל הלבנונים, שבעזרת האל נהיה עדים ללידה של לבנון חדשה ולמדינה של מוסדות, לא מדינה של מפלגות ועדות".

"רוח המלחמה רחוקה"

הנשיא הלבנוני הדגיש כי "רוח המלחמה רחוקה ואני אופטימי. הדברים נעים לכיוון החיובי. המגעים שלנו נמשכים עם מדינות משפיעות, במיוחד ארה"ב ומדינות ערב". עוד הוא ציין כי ראשי מדינת לבנון נחושים לקיים את הבחירות לפרלמנט במועדן". הבחירות לפרלמנט הלבנוני צפויות להתקיים במהלך 2026.

בתוך כך, העיתון הלבנוני "א-דיאר" דיווח כי לקראת הפגישה הבאה של ועדת הפיקוח על הפסקת האש (המכניזם), מסתמן פער בין עמדות ארה"ב לצרפת.

לפי הדיווח, הפגישה האחרונה וחילופי המסרים העלו פער בין החזונות של האמריקנים והצרפתים לגבי לעבודה העתידית של המכניזם. המחלוקות בין הצדדים נוגעות גם למנגנון הבדיקה של משימות הצבא הלבנוני מדרום לנהר הליטאני.

בהקשר זה, דווח כי במהלך הפגישה האחרונה של הוועדה בנאקורה, הנציגים הצבאיים הלבנוניים סירבו לזמן מה לעזוב את אולם הישיבות ולאפשר לחלק השני במושב להתנהל על ידי אזרחים בלבד. דבר זה, לפי הדיווח, יצר "אווירה מתוחה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...