ארגון הטרור של החות'ים נאלץ להודות ביממה האחרונה במותם של ארבעה בעלי תפקידים במערך הטילים והכטב"מים שלו, שחוסלו בתקיפות של הקואליציה האמריקנית.
החות'ים הודיעו כי יקיימו היום (חמישי) הלוויות לארבעת ההרוגים. הראשון בהם הוא מומחה לטילים ולכטב"מים בשם זכריא חג'ר (אבו יחיא), שהיה בעל דרגת קצונה בארגון המקבילה לתא"ל ("ליווא"). כלומר, דמות בכירה בארגון הטרור.
על פי האתר התימני "דיפנס ליין", זכריא חג'ר ניהל קשרים עם הנהגת החות'ים ועם איראן. במשך תקופה ארוכה, הארגון הטיל איפול על מותו ועל מותם של בכירים אחרים במשך תקופה ארוכה.
במסגרת קשריו עם האיראנים, חג'ר עבד עם כוח קודס של משמרות המהפכה במטרה לפתח את היכולות של הארגון בתחום הטילים והכטב"מים.
עוד דווח על מותו של אחיו, אחמד חג'ר (אבו האשם), שעבד בלשכתו של ליווא' אחר בארגון. מחבלים נוספים שחוסלו במערך היו עבדאללה חג'ר וחוסיין אל-השאמי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
