קטטה של עשרות חברי פרלמנט תועדה בבית המחוקקים הטורקי כשנציגים נראו מכים זה את זה ומשליכים חפצים אחד לעבר השני, בעיצומו של מושב החורף של הגוף המחוקק, הנשלט על ידי אנשי מפלגת "הצדק והפיתוח" של ארדואן.
טורקיה: מכות בין נציגי מפלגת השלטון לאופוזיציה בפרלמנט//רשתות חברתיות
בסרטון שהפך ויראלי ברשתות החברתיות נראו חברי מפלגת השלטון כשהם מכים ודוחפים חברים ממפלגת הימין "מפלגת התנועה הלאומנית", לאחר דיון באבדות הצבא הטורקי בסוריה וגורלו של מנהיג המורדים הכורדי, עבדוללה אוג'לאן.
מי שהגיב בתסכול לאירוע היה חבר הפרלמנט מהמפלגה הסוציאליסטית, ארקן באש, שאמר: "במהלך המושב האחרון, מלבד אישרור של הסכמים בינלאומיים, הבית הזה לא העביר איזושהי חקיקה חשובה. זו בושה. כולכם מקבלים משכורות על מנת לפתור את הבעיות של העם, לא בשביל לריב".
על אף האלימות המביכה, לא מדובר באירוע חסר תקדים בהיסטוריה של הפרלמנט הטורקי ותגרות ידיים ואף קטטות המוניות התרחשו בעבר בכל מני הזדמנויות. בעבר הופנתה עיקר האלימות כלפי חברי המפלגה הטורקית, HDP, אך בשנים האחרונות מפעילה מפלגת השלטון אלימות גם כלפי יתר מפלגו תהאופוזיציה מימין ומשמאל.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו