"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
תיעוד דרמטי

"חשבנו שהתחילה שוב מלחמה": פיצוץ אדיר בעיר שיראז באיראן

מפעל למילוי בלוני גז עלה באש והתפוצץ באזור תעשייה סמוך לכביש ראשי בעיר • לטענת כלי התקשורת ברפובליקה האסלאמית, רק שני בני אדם נפצעו באורח קל

,עודכן
0השמעה
כוחות כיבוי באזור הפיצוץ באיראן. צילום: רשתות חברתיות

פיצוץ אדיר הרעיד אזור תעשייה בעיר שיראז בדרום איראן, לאחר שסדנה למילוי וייצור בלוני גז נוזלי עלתה באש והתפוצצה.

פיצוץ ענק במפעל בלוני גז עיר שיראז באיראן // רשתות חברתיות

על פי סוכנות הידיעות "אירנא", כוחות גדולים של מכבי אש הגיעו לאזור והצליחו להשתלט על הלהבות. רק שני בני אדם נפצעו באורח קל בפיצוץ והאזור פונה לחלוטין מיושביו.

מ', תושבת האזור סיפרה ל"ישראל היום": "זה היה רגע מפחיד מאד, הפיצוץ היה חזק ונשמע בכל רחבי האזור. חששנו שהתחילה שוב מלחמה. אומרים שכל המפעל, ששוכן על קילומטר רבוע בעיירה, נהרס לגמרי".

האדי איידיפור, ראש מערך כיבוי האש של העיר שיראז, סיפר לסוכנות הידיעות: "כבאים משבע תחנות כיבוי נשלחו לזירה ב-11 כבאיות כבדות וקלות. לוחמי האש לחמו בלהבות באופן מושכל וכיבו את האש משלוש נקודות שונות, על מנת להבטיח כי האש לא תתפשט למקומות אחרים".

תחזוקה ירודה של תשתיות ולעיתים מעשי חבלה מצד גורמים עויינים בתוך איראן גרמו בשנים האחרונות לסדרה ארוכה של פיציצוים. רבות מהשתיות באיראן מיושנות ובשל הסנקציות המערביות קשה לרפובליקה האסלאמית לחדשן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר