דיווח: חמאס הודיע למתווכות כי הוא איתר שבעה עד תשעה חללים חטופים

העיתון הסעודי "א-שארק" דיווח כי ארגון הטרור פועל להוצאתם של החללים מנקודות שונות ברצועה • על פי הדיווח, הארגון ביקש מצה,ל לסגת מכמה מיקומים על מנת שאנשיו יוכלו לחפש אחר השרידים

שוטרי חמאס ברחובות עזה לאחר כניסת העסקה לתוקף. צילום: רשתות ערביות

ארגון הטרור חמאס הודיע למתווכים היום (שני) כי הוא נמצא בתהליך מציאה וחילוץ של שבעה עד תשעה חטופים חללים ברחבי השטחים שבשליטתו ברצועת עזה, כך דיווח העיתון הסעודי "א-שארק".

הדחפורים של קטאר עובדים בעזה // צילום: הוועדה הקטארית



על פי הדיווח הסעודי, גורם בארגון המעורב בחיפושים אחר החללים בשטחי הרצועה, בימים האחרונים הצליחו מחבלי הארגון לוודא את מיקומם של החללים ומאמצים מתקיימים כעת לחלצם ולזהותם.

המקור אישר לעיתון הערבי כי החללים יועברו לידי הצלב האדום ברגע שיוצאו, אך לא חשף את תאריך מסירתם לידי הארגון. המקור הסביר כי הזרוע הצבאית של חמאס פועלת להוצאת החללים לאחר שציוד מכני כבד הגיע לידיהם.

עוד נמסר כי ארגון הטרור ביקש, דרך המתווכים לפני כמה ימים כי הצבא ייסוג מאזורים מסויימים מעבר לקו הצהוב, קו השליטה של צה"ל ברצועה, על מנת שאנשי הארגון יוכלו לקיים חיפושים אחר החטופים החללים.  

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר