"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מביש: בחאן יונס תיפתח מסעדה שקיבלה את השם המזעזע "נובה קפה" | צפו

פלשתינים שנחשפו לשם ברשתות החברתיות הגיבו בתערובת של בלבול ושמחה לאיד • מתחם המסעדה מוקם ברחוב א-ראשיד על דרך הים, ממש על החוף, ומשלים בימים אלה את העבודות האחרונות על המבנה

,עודכן
0השמעה
עימותים בין חמאס לחמולות בחאן יונס. צילום: רשתות ערביות

אין גבול לחוצפה? בימים אלה נערכים באזור חאן יונס לפתיחת מסעדה ובית קפה שקיבלה את השם המזעזע "נובה קפה".

מסעדת "נובה" נפתחה בחאן יונס // רשתות ערביות

מדובר בשם של פסטיבל המוזיקה, שבו בוצע אחד ממעשי הטבח ההמוניים של חמאס במתקפת 7 באוקטובר. מאות ישראלים נרצחו במתקפה של מחבלי ארגון הטרור. הפסטיבל התקיים קילומטרים ספורים מהגבול הקרוב לחאן יונס, והפך לאחד הסמלים של 7 באוקטובר.

פלשתינים שנחשפו לשם ברשתות החברתיות הגיבו בתערובת של בלבול ושמחה לאיד. תומך חמאס כתב: "אללה יברך את בעליו בהצלחה ויפרנס אותו בכבוד", והוסיף: "אני מקווה שהמחירים שלו סבירים ומתאימים לכולם". אחרים ציינו בציניות: "מי שהציע את השם הזה למסעדה הוא קצב". והיו גם מי שהיו צריכים הסבר לגבי השם "נובה" והקישור שלו לשם הפסטיבל שבו בוצע הטבח.

מתחם המסעדה מוקם ברחוב א-ראשיד על דרך הים, ממש על החוף, ומשלים בימים אלה את העבודות האחרונות על המבנה. המתחם כולל מספר חדרי אוכל עם מקומות ישיבה מרובים מול הנוף של הים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר