"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חוסל בכיר בארגון הטרור שחטף ורצח את בני משפחת ביבס

מדובר במפקד השטח של יחידת המחבלים בעיר עזה השייך לגדודי המוג'האדין • המחבל נהרג יחד עם בני משפחתו בתקיפה של צה"ל ביום שלישי

,עודכן
0השמעה
גדודי המוג'האדין. צילום: רשתות ערביות

ארגון הטרור גדודי המוג'האדין הודיע היום (רביעי) כי צה"ל חיסל בכיר נוסף שלו בשם מוחמד חג'אג' (אבו חמזה). מדובר בארגון הטרור שחטף ורצח את בני משפחת ביבס.

על פי גדודי המוג'האדין, מדובר במפקד השטח של יחידת המחבלים בעיר עזה. עוד נכתב בהודעה כי הוא נהרג יחד עם בני משפחתו בתקיפה של צה"ל ביום שלישי.

גדודי המוג'האדין,צילום: רשתות ערביות

בחודשים האחרונים חוסלו מספר בכירים בארגון הטרור, בראשם מנהיגו אסעד אבו שריעה. לצידו חוסל גם מחמוד כחיל , חבר נוסף בהנהגת הארגון. ביולי חוסלו "האחראי על זירת עזה" ו"ראש האזור הדרומי" בארגון הטרור.

באפריל חוסל מוחמד חסן עווד, חבר המועצה הצבאית ומפקד מנגנון המודיעין, שהוגדר כאיש שפיקד על מבצע החטיפה של משפחת ביבס.

מדובר בהתארגנות שהתפצלה מתנועת פת"ח בתחילת שנות ה-2000. מחבליה השתייכו בעבר לתת-התארגנות בתוך "גדודי חללי אל-אקצא". כמו ארגונים אחרים, גדודי המוג'האדין היו חברים בחמ"ל המשותף, שמנוהל בידי חמאס.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר