"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אבו מאזן רומז: עוד מדינות יכריזו על הכרה במדינה פלשתינית

נשיא הרש"פ, מחמוד עבאס, התראיין לערוץ הסעודי "אל-ערביה" והאשים: "הרעב בזה אמיתי, רה"מ נתניהו ממשיך ברצח העם הפלשתיני בנחישות" • עבאס הוסיף כי הוא ניהל משא ומתן "עשרות פעמים עם חמאס מבלי להגיע להסכמה" וקרא לארגון: "אתם חייבים להכיר באש"ף ובהתחייבויותיו החוקיות"

,עודכן
0השמעה
"הרשות הפלשתינית לא תתנגד לשותפות ערבית או בינלאומית בניהול רצועת עזה". אבו מאזן (ארכיון). צילום: רויטרס

נשיא הרש"פ, מחמוד עבאס, התראיין אמש (שני) לערוץ הסעודי "אל-ערביה" ואמר כי "הרשות הפלשתינית לא תתנגד לשותפות ערבית או בינלאומית בניהול רצועת עזה".

"מוכנים לקחת על עצמנו את השלטון בעזה ויש לנו את היכולת לעשות זאת", הצהיר עבאס ספני הערוץ הסעודי ואף האשים - "עזה מתמודדת עם רעב אמיתי", ראש ממשלת ישראל בנימין נתניהו "נחוש להמשיך את רצח העם הפלשתיני".

"לעצור עקירה כפויה"

עבאס הוסיף כי הוא ניהל משא ומתן "עשרות פעמים עם חמאס מבלי להגיע להסכמה" והדגיש: "חמאס חייב להכיר באש"ף ובהתחייבויותיו החוקיות. קורא לחמאס: אנחנו מדינה אחת ועם אחד. חמאס חייב להתחייב למדינה אחת ומקור נשק אחד". הוא שיבח את ירדן ומצרים על "עמדתם הכבודה במניעת עקירת האנשים מעזה ומהגדה המערבית", ואמר: "פועלים לעצור את העקירה הכפויה של העם הפלשתיני".

אבו מאזן לחמאס: "תשחררו את החטופים יא בני כלבים" (ארכיון) // רשתות ערביות

"149 מדינות הכירו במדינת פלשתין, וכמה ראשי מדינות הודיעו לי על כוונתם לעשות כן", עוד הוסיף עבאס. אנחנו נלך גם לאו"ם כדי להבטיח חברות מלאה לפלשתין". הוא אמר שהפלשתינים "רגילים לכך שהחלטות בינלאומיות על פלשתין לא מיושמות" וציין: "יש לנו 1,000 החלטות של האו"ם על פלשתין, אף אחת מהן לא נאכפה".

עבאס דחה טענות על ויתורים לפלשתיניים בהסכמי אוסלו ואמר כי "לא היו ויתורים פלשתינים באוסלו. ההסכם איפשר ל-1.8 מיליון פלשתינים לחזור למולדתם". נתניהו ניסה "לבטל או להקפיא את אוסלו", אמר, אך הדגיש: "זה הסכם דו-צדדי ולא ניתן לבטלו באופן חד-צדדי. הסכמנו באוסלו על הכרה הדדית בין ישראל לאש"ף, ועכשיו הישראלים מתחרטים על ההכרה באש"ף כנציג העם הפלשתיני".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר