"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"ניזוק באופן ודאי": פרטים חדשים על מצבו של המתקן בפורדו
בכיר ביטחוני ישראלי שהתראיין ל"סקיי ניוז" בערבית אמר כי האתר הגרעיני הושבת באספהאן שבאיראן, והעריך שייקח לפחות שנה כדי לבנותו מחדש • עוד הוסיף: "ישראל לא תהסס לחזור לפעול באיראן אם תיאלץ לעשות זאת"

Loading...

עשן שחור בשמי איראן לאחר תקיפות צהל/רשתות ערביות

"ניזוק באופן ודאי": פרטים חדשים על מצבו של המתקן בפורדו

בכיר ביטחוני ישראלי שהתראיין ל"סקיי ניוז" בערבית אמר כי האתר הגרעיני הושבת באספהאן שבאיראן, והעריך שייקח לפחות שנה כדי לבנותו מחדש • עוד הוסיף: "ישראל לא תהסס לחזור לפעול באיראן אם תיאלץ לעשות זאת"

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

הערוץ "סקיי ניוז" בערבית דיווח היום מפי בכיר ביטחוני ישראלי כי אתר הגרעין פורדו ניזוק באופן ודאי, ובכל מקרה המתקן הושבת. לדבריו, לפני המלחמה, האיראנים היו במרחק של חודשים בודדים מייצור נשק גרעיני. הבכיר הביטחוני העריך כי שיקום אתר הגרעין באספהאן ייקח לפחות שנה.

הפגיעות בפורדו ביחס למתקן, צילום: AP

הגורם אמר ברשת "סקיי ניוז" בערבית כי "ישראל לא תהסס לחזור לפעול באיראן אם תיאלץ לעשות זאת". בעניין האתר פורדו, הוא ציין כי יש נזק שהיקפו עדיין לא יודעים, אך המתקן הושבת. בנושא מערך הטילים, הבכיר הבהיר כי אם איראן תחדש את יכולותיה, ישראל תשקול את האפשרויות.

כזכור, התקיפות האמריקניות האחרונות פגעובשלושה אתרי גרעין מרכזיים באיראן: פורדו, נתנז ואיספהן. מנהל הסוכנות הבינלאומית לאנרגיה אטומית רפאל גרוסי הודה כי הסוכנות לא יודעת היכן נמצאים כ-400 ק"ג של אורניום מועשר איראני, לאחר שפקידים איראנים הודיעו שהם מעבירים את החומר "כדי להגן עליו" לקראת התקיפות האמריקאיות. "אנחנו לא מעלים השערות כאן. אין לנו מידע על מיקומו של החומר הזה", אמר גרוסי בראיון ל"פוקס ניוז".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...