"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בבגדים אזרחיים באמצע הרחוב: אחרי הדיווחים על חיסולו - איסמעיל קאאני תועד בטהרן

מפקד כוח קודס של משמרות המהפכה באיראן הופיע ברחובות טהרן והצטלם עם תושבים • התושבים נופפו בדגלי המדינה כחלק מהמצג של השלטון שנועד לשדר "ניצחון" במלחמה • בתקשורת הזהה דווח כי קאאני נהרג בהתקפת הפתיחה של מבצע "עם כלביא"

,עודכן
0השמעה
איסמעיל קאאני ברחובות טהרן - מצטלם עם תושבים. צילום: רשתות ערביות

מפקד כוח קודס של משמרות המהפכה באיראן, איסמאעיל קאאני, הופיע היום (שלישי) ברחובות טהרן והצטלם עם תושבים.בימים הראשונים למלחמת ישראל-איראן, דווח בתקשורת הזרה כי קאאני נהרג במתקפה הפתיחה של מבצע "עם כלביא". כעת קאאני הופיע בבגדים אזרחיים באמצע הרחוב ותועד על ידי התקשורת המזוהה עם המשטר. נציין כי מדובר במצג של השלטון שנועד לשדר "ניצחון" במלחמה.

איסמעיל קאאני ברחובות טהרן - מצטלם עם תושבים // רשתות ערביות

זו לא הפעם הראשונה שמסביב לקאאני נוצר ערפול לגבי מצבו. כבר באוקטובר האחרון, לאחר חיסול מזכ"ל חיזבאללה נסראללה, הופצו פרסומים לא מאומתים לגבי מותו או פציעתו בתקיפה הישראלית בביירות. גורמים איראנים אישרו אז כי קאאני נכח בביירות בימים שלפני ההפצצה האווירית על הבונקר התת-קרקעי, אך דוברים במשמרות המהפכה טענו כי הוא בריא ושלם.

לאחרונה פורסמו דיווחים נוספים ברשת "סקיי ניוז" ובאתר "מידל איסט אייז" שטענו כי קאאני שהה בחקירה של משמרות המהפכה בחשד לפריצת מודיעין, ואף פונה לבית החולים אחרי שלקה בליבו. איראן הכחישה שוב ושוב את הדיווחים הללו, וכתב הערוץ הלבנוני "אל-מיאדין" דיווח כי טהרן שלחה מסר בתיעוד החי של קאאני כדי להגיב ל"כלי התקשורת שהפיצו נרטיבים שקריים לחלוטין לגביו".

הופעתו הפומבית של קאאני מגיעה בעת שמשטר איראן מתמודד עם פגיעות חסרות תקדים בשורותיו הבכירות. לצד הפגיעה בעלי שמחאני - אחד מיועציו הקרובים של המנהיג העליון חמינאי שאחראי על תוכנית הגרעין ועבר קטיעה מלאה של רגלו השמאלית - ישראל חיסלה עשרות בכירים נוספים מהמשטר האיראני במהלך מבצע "עם כלביא".

קאאני עם כתב הטלוויזיה האיראנית,צילום: רשתות ערביות

בין המחוסלים נכללים דמויות מפתח כמו ע׳לאם-ר׳צ׳א מרחאבי שנחשב לקצין המודיעין הבכיר ביותר באיראן, הרמטכ''ל האיראני הגנרל מוחמד בקארי ומפקד משמרות המהפכה חוסיין סלאמי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר