"הכסף של חיזבאללה מזויף": רחפנים פיזרו שטרות בדרום בלבנון

בלבנון מדווחים: רחפנים ישראליים פיזרו שטרות מזויפים בכפר עיתרון בדרום המדינה • על השטרות נכתב: ""אל תטעו בהערכת הכספים, אל תקבלו את הכסף הצהוב"

רחפנים ישראליים פיזרו שטרות מזויפים בדרום לבנון. צילום: רשתות ערביות

בלבנון מדווחים: רחפנים ישראליים פיזרו שטרות מזויפים בכפר עיתרון בדרום המדינה, שבהם נכתב: "הכסף של חיזבאללה מזויף". עוד נכתב על השטרות שפוזרו על ידי הרחפנים, "אל תטעו בהערכת הכספים, אל תקבלו את הכסף הצהוב".

רחפנים ישראליים פיזרו שטרות מזויפים בדרום לבנון, צילום: רשתות ערביות

בעיתון הלבנוני "א-נהאר" צוין כי שטרות פוזרו גם מעל הכפר מיס אל-ג'בל, שכללו סיסמאות נגד חיזבאללה. שני הכפרים אגב נחשבים לבעלי אוכלוסייה מוסלמית-שיעית, המזוהה עם אמל וחיזבאללה.

דרום לבנון: כטב"מ ישראלי תקף רכב באזור קעקית אל-ג'סר

כזכור, במהלך המלחמה צה"ל תקף את סניפי המוסד הפיננסי של חיזבאללה הנקרא "אל-כרד אל-חסן". בארגון הטרור ניסו בחודשים האחרונים להבריח כסף דרך שדות התעופה, מה שהוביל לביטול טיסות בין טהרן לביירות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר