"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טראמפ מנסה להרגיע: ״מחויבים לפיתרון דיפלומטי עם איראן״ | דיווח: ארה״ב לא תשתתף במתקפה

"אנחנו נותרים מחויבים לפתרון דיפלומטי לנושא הגרעין האיראני!", כתב הנשיא ברשת החברתית שלו • על פי הדיווח, נתניהו העלה את נושא התקיפה האפשרית על איראן בשיחתו עם טראמפ ביום שני • כמו כן, טראמפ הבהיר לנתניהו את רצונו שהדיפלומטיה תתקדם לפני פעולה צבאית

,עודכן
0השמעה
דונלד טראמפ.. צילום: AP

גורמים אמריקנים דיווחו לעיתון ה"וול סטריט ג'ורנל" כי וושינגטון לא תספק לישראל סיוע "התקפי" אם תחליט לתקוף את איראן.

טראמפ לשאלה עד כמה התקיפה הישראלית באיראן קרובה: אני לא אגיד 'קרובה' אבל זה בהחלט יכול לקרות בקרוב.

גורם ישראלי בכיר הזהיר כי תקיפה עלולה להתרחש כבר ביום ראשון, אלא אם כן איראן תסכים להפסיק את ייצור החומר הבקיע שיכול לשמש לייצור פצצה אטומית.

המשחק המסוכן של ישראל נועד להפעיל לחץ על איראן לוותר על יכולתה להעשיר אורניום, אמר הגורם הבכיר. השליח המיוחד האמריקני סטיב ויטקוף אמור לקיים ביום ראשון בעומאן סיבוב שיחות שישי עם עמיתיו האיראנים.

"מחויבים לפיתרון דיפלומטי"

במקביל, נשיא ארה"ב דונלד טראמפ כתב הלילה (בין חמישי לשישי) ברשת החברתית "Truth" שבבעלותו: "אנחנו נותרים מחויבים לפתרון דיפלומטי לנושא הגרעין האיראני!". לדבריו, "כל הממשל שלי קיבל הוראה לנהל משא ומתן עם איראן. הם יכולים להיות מדינה נהדרת, אך קודם עליהם לוותר לחלוטין על התקוות להשיג נשק גרעיני".

טראמפ מנסה להרגיע: ״מחויבים לפיתרון דיפלומטי עם איראן״,צילום: Truth Social

על פי הדיווח,נתניהו העלה את נושא התקיפה האפשרית על איראןבשיחתו עם טראמפ ביום שני. טראמפ הבהיר לנתניהו את רצונו שהדיפלומטיה תתקדם לפני פעולה צבאית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר