"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אחרי הסירוב הישראלי: שר החוץ של סעודיה מבטל את ביקורו ברמאללה
הנסיך הסעודי בן פרחאן היה אמור לטוס לרמאללה ולהיפגש עם יו"ר הרש"פ אבו מאזן • גורם ישראלי: "לא נשתף פעולה" • סגן יו"ר הרש"פ: "הסלמה מסוכנת שמשקפת התנהגות יהירה, פרובוקטיבית וחסרת תקדים"
פייסל בן פרחאן אל סעוד, שר החוץ הסעודי. צילום: אי.אפ.פי

אחרי הסירוב הישראלי: שר החוץ של סעודיה מבטל את ביקורו ברמאללה

הנסיך הסעודי בן פרחאן היה אמור לטוס לרמאללה ולהיפגש עם יו"ר הרש"פ אבו מאזן • גורם ישראלי: "לא נשתף פעולה" • סגן יו"ר הרש"פ: "הסלמה מסוכנת שמשקפת התנהגות יהירה, פרובוקטיבית וחסרת תקדים"

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שר החוץ הסעודי פייסל בן פרחאן נאלץ לבטל את ביקורו ברמאללהמחר, כך מסרו גורמים פלשתיניים לרשת CNN.

גורם סעודי אמר לסוכנות הידיעות "רויטרס" כי בן פרחאן "דחה" את הנסיעה לרמאללה לאחר אזהרה ישראלית. לפי אותה אזהרה, לא יתאפשר לו להגיע לרמאללה דרך ירדן ממעבר אלנבי. אתמול הבהיר גורם ישראלי כי ירושלים לא מעוניינת לשתף פעולה עם התוכנית של רמאללה לארח את שרי החוץ הערבים לפגישה עם יו"ר הרשות הפלשתינית אבו מאזן.

סגן יו"ר הרשות הפלשתינית, חוסיין א-שייח', הגיב בזעם לסירוב הישראלי לאפשר לשרי החוץ הערבים להגיע לרמאללה. לדברי א-שייח', "החלטת הכיבוש הישראלי למנוע מהמשלחת הערבית־אסלאמית להגיע לרמאללה היא הסלמה מסוכנת שמשקפת התנהגות יהירה, פרובוקטיבית וחסרת תקדים. אנחנו בוחנים יחד עם אחינו הערבים איך להגיב להחלטה הזאת".

ישראל הזהירה שלא תאפשר את כניסת שר החוץ ממעבר אלנבי (ארכיון), צילום: אורן בן חקון

מוקדם יותר, גורם ישראלי מסר לרשת CNN כי מדובר במפגש "פרובוקטיבי". בינתיים, השר הסעודי הגיע בשבת לביקור בדמשק כדי להיפגש עם צמרת השלטון הסורית, זאת לאחר הסרת הסנקציות של המערב על המדינה הערבית.

הביקור ברמאללה היה אמור להתקיים בזמן שיורש העצר הסעודי מוחמד בן סלמאן דוחף להכרה בינלאומית במדינה פלשתינית. במפגש היו אמורים להשתתף גם שרי החוץ של ירדן, מצרים וקטאר.

המלחמה המתמשכת נגד חמאס בעזה הובילה להתרחקות בין ריאד לירושלים בשל ההרוגים הרבים. החודש אמורה להתקיים ועידה בינלאומית בניו יורק לקידום פתרון שתי המדינות, שאותה תוביל סעודיה ביחד עם צרפת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...