"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בהנהגת חמאס בוחנים את ההצעה החדשה להפסקת אש קבועה
הנהגת חמאס קיבלה את הצעת וויטקוף מהמתווכים • הארגון בוחן את המתווה החדש בניסיון להביא להסכם קבוע ו"כמה שיותר טוב לפלשתינים" • בישראל מעריכים כי מדובר בשינויים קלים בלבד לעומת ההצעה הקודמת שנדחתה
מחבלי חמאס ברצועה. צילום: אי.אף.פי

בהנהגת חמאס בוחנים את ההצעה החדשה להפסקת אש קבועה

הנהגת חמאס קיבלה את הצעת וויטקוף מהמתווכים • הארגון בוחן את המתווה החדש בניסיון להביא להסכם קבוע ו"כמה שיותר טוב לפלשתינים" • בישראל מעריכים כי מדובר בשינויים קלים בלבד לעומת ההצעה הקודמת שנדחתה

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

ארגון הטרור חמאס הודיע היום (חמישי) כי הנהגתו קיבלה לידיה את ההצעה החדשה של וויטקוף מהמתווכים והיא בוחנת אותה. לפי ההודעה, חמאס לומד את ההצעה באופן אחראי וכזה שישרת את האינטרסים של הפלשתינים, יספק הקלה ויביא להפסקת אש קבועה.

הפרשן המזוהה עם חמאס איברהים אל-מדהון התייחס להצעת וויטקף וציין כי אף על פי שהיא גרועה, זה לא אומר שהיא תידחה, וחמאס עדיין בוחן אותה.

הודעת חמאס מגיע בעקבותהמתווה החדש של השליח האמריקני סטיב וויטקוףשעדיין לא פורסם במלואו, אבל מהפרטים שהגיעו לידי "ישראל היום" עולה שמדובר בשינויים קלים בהשוואה למתווה האחרון שהוגש לפני שבועיים וישראל הסכימה לו וחמאס סירב ודרש שינויים. גם כעת הוא משהה את תשובתו.

מתווה וויטקוף החדש, צילום: .

מהפרטים עולה כי מחצית מהחטופים החיים (בין 9 ל-10, טרם נקבע סופית), ישוחררו בשתי פעימות - האחת מיידית והשנייה כעבור שבוע. בד בבד, יימסרו גם גופות כמחצית מהחטופים החללים, כ-17 במספר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...