"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
למדו מחמאס: החות'ים מסתירים את מספר וזהות ההרוגים בתקיפות
מקורות ביטחוניים מסרו לאתר תימני "דיפנס ליין" כי ההנחיה היא לא לחשוף את זהות ההרוגים כדי להטיל איפול על אבידות הארגון, מוות של בכירים והפגיעה ביכולותיו • עוד צוין כי החות'ים מסרו הודעות למשפחות של מחבלים ומפקדים בדרג הזוטר שנהרגו ודרשו לבצע לוויות בפרופיל נמוך
מטוסי קרב אמריקניים בתקיפה נגד החות'ים (ארכיון). צילום: צבא ארה"ב

למדו מחמאס: החות'ים מסתירים את מספר וזהות ההרוגים בתקיפות

מקורות ביטחוניים מסרו לאתר תימני "דיפנס ליין" כי ההנחיה היא לא לחשוף את זהות ההרוגים כדי להטיל איפול על אבידות הארגון, מוות של בכירים והפגיעה ביכולותיו • עוד צוין כי החות'ים מסרו הודעות למשפחות של מחבלים ומפקדים בדרג הזוטר שנהרגו ודרשו לבצע לוויות בפרופיל נמוך

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

האתר התימני "דיפנס ליין" דיווח היום (שלישי) כי החות'ים מונעים קיום של הלוויות וקבורה של בכירים בארגון הטרור, שנהרגו בתקיפות של ארה"ב בחודשים האחרונים.

מקורות ביטחוניים מסרו לאתר כי ההנחיה היא לא לחשוף את זהות ההרוגים כדי להטיל איפול על אבידות הארגון, מוות של בכירים והפגיעה ביכולותיו. בדו"ח צוין כי בין ההרוגים של החות'ים, ניתן למנות 15 מפקדים מהשורה השנייה בארגון, ששייכים לזרוע הצבאית, ורובם היו בכירים במערך הרקטות ותוכנית הכטב"מים.

טראמפ%3A "החות'ים הודיעו לנו שהם לא מעוניינים להמשיך להילחם%2C אנחנו נכבד זאת ונעצור את ההפצצות"

נוסף על כך, נכתב כי "החות'ים שומרים בסוד על שמות הבכירים והאתרים הרגישים שנפגעו בתקיפות, בעוד שבכירים המקורבים למנהיג הקבוצה ומשפחתו נעדרים מאז אמצע מארס, וגורלם של בכירים אחרים לוט בערפל".

תימן%3A תקיפה אווירית על מטה המורדים בחות'ים באחת משכונות הבירה צנעא %2F%2F רשתות ערביות

מקורות מסרו כי "לשכת הג'יהאד" של החות'ים הנחתה לא לערוך הלוויות לבכירים, ולדחות את הטקסים עד לסיום "המערכה" שפתחו נגד ישראל לטובת חמאס בעזה. הגורמים הוסיפו כי החות'ים מחזיקים עדיין בגופות של הבכירים, ומתכננים הלוויות המוניות אחרי סיום המלחמה בעזה. על פי הדו"ח, יש מידע ודאי לגבי תקיפות מדויקות על בכירים בדרג המבצע, מומחים, טכנאים ומפעילי טילים וכטב"מים.

עוד צוין כי החות'ים מסרו הודעות למשפחות של מחבלים ומפקדים בדרג הזוטר שנהרגו. עם זאת, הם דרשו מהמשפחות לאסוף את הגופות ולקבור את המחבלים באזורי הכפר עם מספר מוגבל של משתתפים בהלוויה. על רקע זה, נאסר גם על פרסום הודעות אבל בתקשורת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...