דובר צבא מצרים הודיע היום (שני) על התרסקות של מטוס קרב במהלך טיסת ניסוי, ועל מותו של צוות מטוס קרב לאחר שהתרסק במהלך תרגיל אימון, עקב תקלה טכנית.
לפי ההודעה הרשמית, המטוס התרסק לים באחד מאזורי האימונים כתוצאה מתקלה טכנית. דובר הצבא המצרי אישר כי אנשי הצוות של המטוס נהרגו, אך לא פירט את מספרם. הרשויות המצריות נוקטות כעת בהליכים הנדרשים, והצבא המצרי שלח תנחומים למשפחות ההרוגים.
כלי תקשורת במצרים דיווחו כי המטוס התרסק באזור חוף הים התיכון של מחוז דמייטה בצפון ארץ הנילוס. עדי ראייה סיפרו כי "ההתרסקות עוררה פאניקה" בקרב הנופשים והאזרחים שנכחו באזור.
לפי אותם דיווחים, המטוס התרסק בים, מה שדרש להזעיק צוות חילוץ ימי שיאתר את הקורבנות. במקביל, הרשויות המוסמכות מבררות את נסיבות התאונה.
עדי ראייה מדווחים על התרסקות המטוס הצבאי לים סמוך לחוף ראס אל בר במחוז דמייטה. החיפושים אחר הקורבנות עדיין מתנהלים במים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

