"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גורם לבנוני: קיבלנו הבטחות מחמאס להפסיק לפעול צבאית משטחנו

בימים האחרונים השלוחה של ארגון הטרור נאלצה להסגיר שני מחבלים לרשויות בלבנון • אבו מאזן ידון בביקורו הקרוב בביירות באיסוף הנשק הפלשתיני מהמדינה • נציג חמאס בלבנון זומן בסוף השבוע באופן חריג לשיחת נזיפה אצל מנגנוני הביטחון

,עודכן
0השמעה
פעילי חמאס בלבנון (ארכיון). צילום: רשתות ערביות

גורם ביטחוני לבנוני מסר לערוץ "סקיי ניוז" בערבית כי התקבלו הבטחות מחמאס לא לבצע אף פעולה צבאית משטחי לבנון. המקורות הוסיפו כי יו"ר הרשות הפלשתינית, אבו מאזן, ידון בביקורו הקרוב בביירות באיסוף הנשק הפלשתיני מהמחנות בתוך תקופה מוגבלת.

חיסול בלבנון: המחבל מנסה להימלט מרכבו - ומחוסל | רשתות ערביות

בימים האחרונים השלוחה של הארגון בלבנון נאלצה להסגיר לרשויות שני מחבלים, שהיו מעורבים בשיגור הרקטות לעבר ישראל בחודש מארס. נציג חמאס בלבנון אחמד עבד אל-האדי זומן בסוף השבוע באופן חריג לשיחת נזיפה אצל מנגנוני הביטחון במדינה.

אחמד עבד אל-האדי. זומן בסוף השבוע באופן חריג לשיחת נזיפה אצל מנגנוני הביטחון במדינה,צילום: רשתות ערביות

לפי דיווחים ערביים, עבד אל-האדי קיבל הנחיות חריפות שאוסרות על השלוחה המקומית של ארגון הטרור לעסוק "בכל פעילות צבאית" בשטחי לבנון. יתר על כן, נציג חמאס קיבל איום בהעמדה לדין.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר