"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"בלי רחמים": כלא את ילדיו שבוע במבנה נטוש כדי לרצות את אשתו
כוח שיטור בלוב גילה שני ילדים שהוחזקו שבוע שלם במבנה נטוש • הסיבה: אביהם הסתכסך עם גרושתו • "הוא כלא אותם בחוסר אחריות וללא חמלה"
כוחות הביטחון הלובים פושטים על בית הזוועות. צילום: רשתות חברתיות
צפו

"בלי רחמים": כלא את ילדיו שבוע במבנה נטוש כדי לרצות את אשתו

כוח שיטור בלוב גילה שני ילדים שהוחזקו שבוע שלם במבנה נטוש • הסיבה: אביהם הסתכסך עם גרושתו • "הוא כלא אותם בחוסר אחריות וללא חמלה"

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

זוועה בלוב: מנגנון הביטחון המשטרתי בעיר טריפולי איתר בימים האחרונים שני ילדים שנכלאו על ידי אביהם. השניים הוחזקו במבנה נטוש במצב של הזנחה קשה במשך שבוע.

בעקבות מידע מודיעיני שהתקבל במנגנון, אנשיו פשטו על המקום ביום שישי, איתרו את שני הילדים והעבירו אותם למקום בטוח. בימים הבאים נחשפו פרטים מהפרשה שזעזעה את הלובים.

המנגנון המשטרתי חשף כי העבריין שאחראי לכליאתם הוא לא אחר מאשר אביהם. לפי הודעת המשטרה, הוא תירץ זאת בסכסוך עם גרושתו ובניסיון להשביע את רצונה של אשתו החדשה.

לפי מנגנון הביטחון המקומי, העבריין הגיע רק מדי פעם כדי להביא קצת אוכל לילדים. אחר כך הוא היה נועל את דלת הפלדה של המבנה, ומותיר אותם לבדם במבנה הנטוש. בתיעוד שפורסם נראה מבנה מוזנח וחדר ריק עם שטיחים שבו שהו הילדים.

כדי לעצור אותו, חברי המנגנון פיתו אותו וגרמו להגיע לאזור באמצעות שיחת טלפון מאחד התושבים. בהמשך לכך הוא נשלח למעצר וצפוי לעמוד לדין.

תיעוד המבנה הנטוש שרף את הרשתות החברתיות ורק בעמוד הפייסבוק של מנגנון הביטחון הלובי נרשמו מיליון צפיות ואלפי תגובות ושיתופים.

במנגנון ציינו כי האב החזיק בבניו "ללא רחמים, בחוסר אחריות מוחלט והיעדר חמלה". כל זאת במשך שבוע שלם וכשהוא "משאיר אותם בכלא לסבול מפחד בחושך רק כדי לרצות את אשתו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...