"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חמינאי מגיב לישראל: "עשתה פשע גדול שארה"ב נתנה לו אור ירוק"
התגובה הנ''ל של חמינאי הגיעה לאחר שישראל חידשה את הלחימה בעזה וארה"ב פתחה בתקיפה נגד תימן, בת בריתה של איראן • שר החוץ האיראני הוסיף: "המסר של טראמפ היה מאיים ברובו, אבל נטען בו שיש הזדמנויות. אנחנו בוחנים את כל הנקודות של המכתב, והתגובה שלנו תיקח בחשבון את כל היבטי האיום וההזדמנות"
שר החוץ האיראני, עבאס עראקצ'י. צילום: רשתות ערביות

חמינאי מגיב לישראל: "עשתה פשע גדול שארה"ב נתנה לו אור ירוק"

התגובה הנ''ל של חמינאי הגיעה לאחר שישראל חידשה את הלחימה בעזה וארה"ב פתחה בתקיפה נגד תימן, בת בריתה של איראן • שר החוץ האיראני הוסיף: "המסר של טראמפ היה מאיים ברובו, אבל נטען בו שיש הזדמנויות. אנחנו בוחנים את כל הנקודות של המכתב, והתגובה שלנו תיקח בחשבון את כל היבטי האיום וההזדמנות"

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

לאחר גל התקיפות הישראליות ברצועת עזה והאמריקניות בתימן:מנהיג איראן האייתוללה עלי חמינאי הצהיר היום (רביעי) כי "המתקפה של ישראל על עזה היא פשע גדול שבוצע באור ירוק של ארה"ב". עוד אמר כי "התוקפנות נגד העם התימני היא פשע שיש להדוף אותו".

שר החוץ האיראני עבאס עראקצ'י הגיב גם הוא לדונלד טראמפ ואמר כי טהרן תגיב להודעה שנמסרה מטעם ארה"ב בימים הקרובים ותשלח את התגובה "בערוצים המתאימים".

לדבריו, איראן "לעולם לא תנהל מו"מ ישיר תחת לחץ ואיומים". הוא ציין כי "המסר של טראמפ היה מאיים ברובו, אבל נטען בו שיש הזדמנויות. אנחנו בוחנים את כל הנקודות של המכתב, והתגובה שלנו תיקח בחשבון את כל היבטי האיום וההזדמנות".

תגובה זו באה לאחר שטראמפ פנה אמש ישירות לאיראן בבקשה להפסיק את "שליחת האספקה למורדים החות'ים באופן מיידי", לדבריו, והבטיח על עתיד החות'ים: "הם יושמדו לחלוטין!".

שר החוץ האיראני עבאס ארקצ'י: "המסר של טראמפ היה מאיים ברובו, אבל נטען בו שיש הזדמנויות", צילום: איי.אף.פי

כזכור,תימן שיגרה ב-04:00 לפנות בוקר טיל אל עבר ישראל, שיורט על ידי חיל האוויר בטרם חצה את שטח המדינה. על כך, הגיבה ארה"ב בתקיפה אל עבר צנעא, הבירה התימנית. הפנטגון אישר לאחר מכן כי התקיפות נעשו באישורו ובהתאם לפקודותיו של טראמפ, וכי ארה"ב נחושה לחסל את היכולות הצבאיות של החות'ים ולסייע בכל שביכולתה למזרח התיכון.

בדיווחים בסוכנויות הערביות נמסר כי החות'ים קברו ביממה האחרונה16 קצינים שלהם שנהרגובגל התקיפות של ארה"ב השבוע. לפי סוכנות הידיעות "סבא", המזוהה עם ארגון הטרור התימני גופותיהם של עשרה קצינים חות'ים נקברו בבירה צנעא שתחת שליטתו.

טראמפ והתקיפה בתימן, צילום: רויטרס

רוב הקצינים היו בעלי דרגות זוטרות יחסית, ורק אחד מהם היה בדרגת עקיד המקבילה לאלוף משנה. שני קצינים היו בעלי דרגות מקבילות לסגן אלוף. בארגון, המכונה גם "אנסאר אללה", לא ציינו את זמן ומקום המוות של הקצינים. לפי הדיווח בסוכנות הידיעות הם נהרגו במהלך "הג'יהאד הקדוש".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...