"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
צה"ל תקף בלבנון - בזמן נאום מזכ"ל חיזבאללה: "עמדות טראמפ הן ג'נוסייד מדיני"
מזכ"ל חיזבאללה התייחס לנסיגת צה"ל המתוכננת מדרום לבנון במסגרת הסכם הפסקת האש • על תוכניתו של נשיא ארה"ב להעברת פלשתינים מרצועת עזה אמר: "הפרוייקט האמריקני הוא סכנה לכל מדינות ערב" • עוד דיבר על עניינים פנים ממשלתיים בלבנון וסוגיית מניעת נחיתת הטיסות מאיראן בביירות
נעים קאסם מזכ"ל חיזבאללה ותקיפת צה"ל בעומק לבנון . צילום: רשתות ערביות // רויטרס

צה"ל תקף בלבנון - בזמן נאום מזכ"ל חיזבאללה: "עמדות טראמפ הן ג'נוסייד מדיני"

מזכ"ל חיזבאללה התייחס לנסיגת צה"ל המתוכננת מדרום לבנון במסגרת הסכם הפסקת האש • על תוכניתו של נשיא ארה"ב להעברת פלשתינים מרצועת עזה אמר: "הפרוייקט האמריקני הוא סכנה לכל מדינות ערב" • עוד דיבר על עניינים פנים ממשלתיים בלבנון וסוגיית מניעת נחיתת הטיסות מאיראן בביירות

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מזכ"ל חיזבאללה נעים קאסם נאם היום (ראשון).בנאומו הוא התייחס לתוכניתו של נשיא ארה"ב דונלד טראמפ להעברת הפלשתינים מרצועת עזה אמר: "העמדות של טראמפ בנושא הפלשתיני מסוכנות מאוד ומהוות ג'נוסייד מדיני".

מזכ"ל חיזבאללה נעים קאסם, צילום: רשתות ערביות

קאסם הוסיף ואמר כי חיזבאללה "דוחים הגירה של פלשתינים למצרים, ירדן וסעודיה. הפרויקט האמריקני הוא סכנה לכל מדינות ערב והאסלאם. פלשתין היא מהנהר ועד הים".

"אין אף תירוץ להישארות הכיבוש"

מזכ"ל חיזבאללה התייחס לנסיגת צה"ל המתוכננת מדרום לבנון במסגרת הסכם הפסקת האש, ואמר כי "ישראל צריכה לסגת באופן מלא ב-18 בפברואר. בלי חמש נקודות. זה ההסכם. האחריות של מדינת לבנון לפעול בנושא הזה כדי שישראל תיסוג ב-18 בפברואר, ואין אף תירוץ להישארות הכיבוש". עוד הוסיף כי "אחרי הבטחת הנסיגה הישראלית המלאה, על המדינה להתחיל בתהליך שיקום. אנחנו בעד האנשים ובעד השיקום. לא נעזוב את האנשים".

לבנונים תומכי חיזבאללה מחזיקים שלט של נסראללה, צילום: רשתות ערביות

קאסם התייחס בנאומו לסוגיית מניעת נחיתת הטיסות מאיראן בביירות: "ראש ממשלת לבנון קיבל החלטה למנוע את נחיתת המטוס האיראני. הוא קיבל שיחת טלפון שבה נאמר כי ישראל תתקוף את מסלול ההמראה בשדה התעופה בביירות אם ינחת המטוס האיראני. אני קורא לשלטונות בלבנון לשקול מחדש את ההחלטה לגבי המטוס האיראני ועמדתה הריבונית".

בזמן נאום מזכ"ל חיזבאללה, חיל האוויר תקף מחסני אמל"ח של ארגון הטרור בבקעת הלבנון, בטענה להפרת הסכם הפסקת האש. בלבנון דווח כי שתי תקיפות בוצעו בכפרים חרבתא וחלבתא שבאזור בעלבכ.

תקיפת צה"ל בעומק לבנון, צילום: .

דובר צה"ל עדכן כי "מוקדם יותר התקהלו עשרות חשודים באזור הכפר חולא שבדרום לבנון, והכוחות ירו לעבר כמה שחצו מחסום של צבא לבנון ונעו לעברם. כמה חשודים שהמשיכו להתקרב לכוחות חרף הירי נעצרו על-ידי החיילים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...