"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המסר המאיים של חמינאי לטראמפ: "אם הם יפגעו בנו - ללא ספק נפגע בהם"

מנהיגה העליון של איראן התייחס באיומו לקריאתו של נשיא ארה"ב לחתימה על הסכם גרעין חדש • "ניסינו זאת בעבר וראינו שזה לא פתר את בעיות המדינה", אמר

,עודכן
0השמעה
הנשיא טראמפ ומנהיג איראן חמינאי. צילום: רויטרס, איי.פי

מנהיגה העליון של איראן, עלי חמינאי, הפנה היום (שישי) איום ישיר כלפי נשיא ארה"ב, דונלד טראמפ, בעקבות קריאתו לחתימה על הסכם גרעין חדש. חמינאי הצהיר כי אם וושינגטון תפגע באיראן, היא צפויה לתגובה קשה: "אם הם יפגעו בנו – ללא ספק נפגע בהם".

رهبر انقلاب: اگر آمریکایی‌ها ما را تهدید کنند، تهدیدشان می‌کنیم، اگر تهدید خود را در مورد ما عملی کنند ما هم تهدید خود را عملی خواهیم کرد. اگر آمریکایی‌ها به امنیت ملت ایران تعرض کنند ما هم بدون تردید به امنیت آنها تعرض خواهیم کردhttps://t.co/h0YwAkzN3Kpic.twitter.com/KczqA7kgai

— ایران‌ویو ۲۴ (@IranView24_Fa)February 7, 2025

בנאומו, הבהיר חמינאי כי משא ומתן עם ארה"ב אינו צעד חכם או מועיל עבור איראן. "ניסינו זאת בעבר וראינו שזה לא פתר את בעיות המדינה", אמר. לדבריו, כל ניסיון אמריקני לפגוע בביטחונה של איראן ייתקל בתגובה זהה מצידה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר