"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עמוס הוכשטיין הגיע לסטארבקס בלבנון: לקבלת הפנים הזו הוא לא ציפה | צפו

כשהמתווך האמריקני הגיע לרשת הקפה העולמית, התקבל בתשואות ואהדה רבה כאשר המוכרים התעקשו שלא ישלם "אתה האורח, אל תשלם" • הלקוחות שהיו במקום הצטלמו איתו בהתלהבות

,עודכן
0השמעה
עמוס הוכשטיין בסטארבאקס. צילום: צילום מסך

עמוס הוכשטיין המתווך במו"מ בין ישראל לארגון הטרור חיזבאללה, הגיע היום (רביעי) לבית קפה בלבנון והתקבל על ידי התושבים באהדה. "אל תשלם, אל תשלם", אמרה אחת הנשים שהגיעו לבית הקפה. לקוחות אחרים נראו מצלמים סלפי לצידו.

היום בפינתנו טירוף הוכשטיין בלבנון: מגיע לסטארבקס, ולא מוכנים שישלם על הקפה (ומישהי גם מבקשת תמונה)pic.twitter.com/mk0vYJ0pID

— Nurit Yohanan (@nurityohanan)November 20, 2024

בתוך כך, הוכשטיין הגיע הערב לישראל מלבנון על מנת לנסות ולסגור את העסקה שתביא להפסקת אש. הוא צפוי לפגוש עוד היום את השר לעניינים אסטרטגיים רון דרמר, ומחר את ראש הממשלה בנימין נתניהו.

מוקדם יותר היום, שר החוץ גדעון סער התייחס להסדר האפשרי בלבנון: "אנחנו בקשר עם האמריקנים בנוגע להסדר אפשרי בלבנון. מהגעת הוכשטיין לאזור אפשר להסיק שהאמריקאים מאמינים שהסדר כזה הוא אפשרי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר