"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"גנב 40 מיליון דולר": לבנון סוערת לאחר מעצרו של נגיד הבנק המרכזי
נגיד הבנק עצמו הכחיש בעבר את כל החשדות נגדו בדבר מעשי שחיתות במהלך הקדנציה הארוכה שלו בתפקיד • לדבריו, ההאשמות נגדו הן חלק מקמפיין פוליטי, שנועד להפוך אותו ל"שעיר לעזאזל" של המשבר הכלכלי המשתולל במדינה בשנים האחרונות
ריאד סלאמה, נעצר. צילום: רויטרס

"גנב 40 מיליון דולר": לבנון סוערת לאחר מעצרו של נגיד הבנק המרכזי

נגיד הבנק עצמו הכחיש בעבר את כל החשדות נגדו בדבר מעשי שחיתות במהלך הקדנציה הארוכה שלו בתפקיד • לדבריו, ההאשמות נגדו הן חלק מקמפיין פוליטי, שנועד להפוך אותו ל"שעיר לעזאזל" של המשבר הכלכלי המשתולל במדינה בשנים האחרונות

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

הערוץ הלבנוני ـLBCI דיווח היום (שלישי) כי התובע הכללי נתן הוראה לעצור את נגיד הבנק המרכזי לשעבר ריאד סלאמה לחקירה בחשד לגניבת כספי הבנק. גורם משפטי בכיר אמר לסוכנות הידיעות "רויטרס" שהנגיד לשעבר נעצר במהלך דיון משפטי שבו נכח בביירות.

על פי סוכנות הידיעות הצרפתית, "סלאמה נחקר במשך שלוש שעות על חשדות למעילה מבנק לבנון בהיקף של יותר מ-40 מיליון דולר". עוד דווח כי זו הפעם הראשונה שסלאמה מופיע בפני מערכת המשפט מאז סיום כהונתו לפני כשנה.

נג'יב מיקאתי., צילום: אי.פי

נגיד הבנק עצמו הכחיש בעבר את כל החשדות נגדו בדבר מעשי שחיתות במהלך הקדנציה הארוכה שלו בתפקיד - לא פחות מ־29 שנה. לדבריו, ההאשמות נגדו הן חלק מקמפיין פוליטי, שנועד להפוך אותו ל"שעיר לעזאזל" של המשבר הכלכלי המשתולל במדינה בשנים האחרונות.

בחודש מארס 2023 סלאמה הואשם בהתעשרות בלתי חוקית בתיק שנחקר בחמש מדינות אירופיות. למרות זאת, סלאמה חמק מחקירה והמשיך ליהנות מתמיכתם של פוליטיקאים בכירים בלבנון - ביניהם יו"ר הפרלמנט נביה ברי וראש הממשלה הזמני נג'יב מיקאתי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...