"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חמאס מאשר: מנהיג ארגון הטרור איסמאעיל הנייה חוסל בטהרן

הטלוויזיה הממלכתית במדינה דיווחה כי מנהיג חמאס נהרג בתקיפה אחרי שהשתתף אמש בטקס ההשבעה של הנשיא האיראני • מקורות לתקשורת הערבית: טיל מונחה של כטב"מ שוגר לעבר חדר השינה של הנייה, שנהרג יחד עם שומר הראש שלו • בחמאס הגיבו: "מוכנים לשלם מחירים"

,עודכן
0השמעה
החשבון נסגר. הנייה. צילום: אי.פי

הסוף של רב המרצחים שפעל בכסות "מדינית":חמאס אישר הבוקר (רביעי) כי מנהיג ארגון הטרוראיסמאעיל הנייהחוסל בלב טהרן, והאשים את ישראל בתקיפה. על פי דיווחים ערביים, ראש חמאס חוסל יחד עם שומר ראש איראני ששהה לצידו, בתקיפה מהאוויר של כטב"ם. בקטאר דיווחו כי הנייה ייקבר ביום שישי בדוחא.

>>הנייה לא לבד: בכירי חמאס שחוסלו - ואלו שעל הכוונת | פרויקט מיוחד<<

מקור איראני אמר לרשת "אל-מיאדין" הלבנונית כי חיסולו של הנייה בטהרן התבצע על ידי טיל ששוגר מחוץ לאיראן.

הנייה ונשיא איראן החדש, אתמול| רשתות ערביות

בהודעה שפרסם חמאס נכתב: "תנועת ההתנגדות האסלאמית (חמאס) מתאבלת בפני בני עמנו הפלשתיני והאומה הערבית והאסלאמית". צוין כי הנייה נהרג בתקיפה אווירית על מקום מגוריו בטהרן אחרי שהשתתף בטקס המינוי של הנשיא האיראני החדש מסעוד פזשכיאן שנערך אתמול.

מקורות מסרו לתקשורת הסעודית כי הנייה חוסל בחדר השינה שלו באמצעות טיל מונחה ששוגר לעבר גופו בשעה שתיים בלילה (שעון טהרן). סגן ראש הלשכה המדינית בחמאס מוסא אבו מרזוק טען כי החיסול היה "פעולה פחדנית".

הנייה, מבכירי חמאס הבולטים והמוכרים, היה עוזרו של מייסד תנועת הטרור השייח' אחמד יאסין והתקדם בסולם הדרגות בלשכה המדינית עד לתפקיד ראש הלשכה בעזה וראש הלשכה הכללית. הוא היה אחראי על התוויית האסטרטגיה של הארגון ועל גיוס כספים.

הנייה ונשיא איראן פזשכיאן,צילום: ללא

אתמול הנייה נראה בטהרן לצד מנהיג הג'יהאד האסלאמי זיאד נחאלה. בטקס נכחו גם גורמים אחרים בציר הפרו-האיראני, ביניהם סגן מזכ"ל חיזבאללה נעים קאסם, נציג החות'ים וכמובן מפקד כוח קודס של משמרות המהפכה באיראן, איסמאעיל קאאני.

איסמעיל הנייה מברך על טבח 7 באוקטובר,צילום: ללא

במהלך המלחמה נהרגו כמה מבניו של הנייה בתקיפות ברצועת עזה. הוא עצמו נראה מברך על מתקפת 7 באוקטובר ביום הטבח, יחד עם בכירים אחרים בארגון הטרור ששהו בטורקיה באותו יום.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר