"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
החות'ים מאיימים להגיב לתקיפה בתימן: "ישראל הכריזה על מלחמה ישירה"
"הלחץ על תימן להפסיק לתמוך בעזה הוא חלום שלא יתגשם", מסרו החות'ים אחרי התקיפה במערב המדינה • הדובר איים בפגיעה ב"אתרים חיוניים" • בחמאס גיבו את שותפיהם מתימן • בתקיפה ככל הנראה נהרגו מספר בני אדם • שגריר איראן בלבנון: "להבות בית הזיקוק באל-חודיידה ישרפו את המשטר הציוני"
תיעודים מהתקיפה בתימן. צילום: רשתות ערביות

החות'ים מאיימים להגיב לתקיפה בתימן: "ישראל הכריזה על מלחמה ישירה"

"הלחץ על תימן להפסיק לתמוך בעזה הוא חלום שלא יתגשם", מסרו החות'ים אחרי התקיפה במערב המדינה • הדובר איים בפגיעה ב"אתרים חיוניים" • בחמאס גיבו את שותפיהם מתימן • בתקיפה ככל הנראה נהרגו מספר בני אדם • שגריר איראן בלבנון: "להבות בית הזיקוק באל-חודיידה ישרפו את המשטר הציוני"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

ישראל לקחה אחריות – בתימן מאיימים:לאחרהתקיפה הישראלית במערב תימןהערב (שבת) דובר המיליציה של החות'ים, מוחמד עבד א-סאלם הצהיר: "התקיפה הישראלית על תימן, שפגעה במתקנים אזרחיים, מחסני נפט ותחנת חשמל באל-חודיידה, נועדה להגביר את הסבל של האנשים. הלחץ על תימן להפסיק לתמוך בעזה הוא חלום שלא יתגשם".

שעות לפני התקיפה בתימן: מטוסי F-35 בשמי אילת

החות'ים איימו להגיב על התקיפה, שהגיעה כזכור לאחר פיצוץ הכטב"ם הקטלני בתל אביב, שגרם למותו של אדם אחד ולפציעתם של מספר אנשים נוספים.מקורות בתימן אמרו לערוץ לאל-מיאדין: "נגיב לתקיפה הישראלית בחודיידה".

הבכיר החות'י מוחמד אל-בחיתי אמר: "אנחנו לא מודאגים מעימות ישיר עם ישראל. ההסלמה תפגוש הסלמה". השגריר האיראני בלבנון הגיב כי "להבות בית הזיקוק באל-חודיידה ישרפו את המשטר הציוני" ואמר כי טהרן תמשיך לתמוך בחות'ים.

שר התעמולה של החות'ים, דף אללה אל-האשמי, אמר לתקשורת הערבית: "היום נכנסנו למלחמה ישירה שפירושה שבנק המטרות יתרחב. האויב מנסה להחליש את חזית התמיכה התימנית, אבל הוא מתעלם מכך שתימן נערכת ותתקוף מקומות לא ממוגנים. אנחנו יודעים איפה לתקוף ומתי לתקוף ויש לנו בנק מטרות בעומק הישות. ההפתעות יהיו גדולות".

דובר החות'ים איים כי הם לא יהססו לפגוע ב"אתרים חיוניים" ואמר כי תל אביב היא "אזור בלתי בטוח"

תיעוד - תימנים מריעים ברקע תקיפות צה"ל

Congratulations, humanity, including Muslims, Arabs, and the people of Yemen, on celebrating the bombing of Houthi terrorists.#Israel's response at Al-Hudaydah port is strong and resolute, defending its diverse citizens (Jews, Druze, Muslims, and Christians) in Tel Aviv, who…pic.twitter.com/OilQcIWbP1

— Amjad Taha أمجد طه (@amjadt25)July 20, 2024

בחמאס הגיבו לתקיפה: "תימן ואנשיה, ובראשם האחים אנסאר אללה, משלמים את המחיר על עמדת הגאווה, הכבוד וההגנה על פלשתין והעם הפלשתיני הנתון לרצח עם ברצועת עזה".

שריפות ענק בנמל בתימן לאחר התקיפה שמיוחסת לישראל // צילום: רשתות ערביות

משרד הבריאות של החות'ים דיווח על מספר הרוגים ועל כ-80 פצועים. כמו כן, נפגעו תשתיות חשמל ומתקני נפט.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו