"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סגנו של נסראללה: "לא ציפינו שהמלחמה תימשך כל כך הרבה זמן"
נעים קאסם בראיון לתקשורת האמריקנית: "לא נעבור על כך שישראל תחרוג מכללי המשוואה שנקבעו כרגע בדרום לבנון" • תקף את ירדן, סעודיה ואיחוד האמירויות - ואת נתניהו
נסראללה נואם (ארכיון). צילום: רויטרס

סגנו של נסראללה: "לא ציפינו שהמלחמה תימשך כל כך הרבה זמן"

נעים קאסם בראיון לתקשורת האמריקנית: "לא נעבור על כך שישראל תחרוג מכללי המשוואה שנקבעו כרגע בדרום לבנון" • תקף את ירדן, סעודיה ואיחוד האמירויות - ואת נתניהו

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

"לא ציפינו שהמלחמה תימשך כל כך הרבה זמן בגלל שלא חשבנו שנתניהו כזה טיפש, אותו דבר לגבי ביידן ומדינות אחרות", כך אמר סגן מזכ"ל חיזבאללה, נעים קאסם, בראיון שהתפרסם היום (שישי) ברשת NBC.

במהלך הראיון, קאסם ביקר את ירדן, סעודיה ואיחוד האמירויות, שסייעו לטענתו להגן על ישראל מפני המתקפה של איראן לפני כשבוע. "זה לא היה מתאים לאף אומה ערבית לתמוך בישראל - לא משנה מה ההצדקה שלה. הציבור שלהם יבוא חשבון עם כל מי שקיבל את ההחלטה הזאת", הדגיש.

כמו כן, הוא הצהיר: "לא נעבור על כך שישראל תחרוג מכללי המשוואה שנקבעו כרגע בדרום לבנון. אם הישראלים יסלימו את התקיפות שלהם, אנחנו נסלים את התקיפות שלנו גם כאן".

נעים קאסם, צילום: רויטרס

למרות המעורבות המוגבלת של חיזבאללה במלחמה, סגנו של נסראללה אמר כי "המאבק משרת מטרתו תוך משיכת כוחות ישראליים והעסקתם בצפון", בהתייחס לגבול לבנון-ישראל. "לכן נמשיך לעשות כך. אנחנו לא ננהל מלחמה כוללת אלא אם הישראלים יחליטו להיכנס למלחמה נגדנו. אנחנו מוכנים לעימות מלא".

גלנט%3A אם תשמעי שתקפנו בביירות - תביני שנסראללה עבר את הקו האדום %2F%2F צילום%3A לע"מ
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...