"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בעקבות המתקפה על ישראל: ארה"ב ובריטניה מטילות סנקציות חדשות נגד איראן
וושינגטון נוקטת עיצומים נגד 16 אנשים ושתי ישויות, הקשורים לייצור מנועים לכטב"מים • לונדון התבייתה גם על תוכנית הטילים הבליסטיים
מל"טים תוצרת איראן בתצוגה צבאית. צילום: אי.אף.פי

בעקבות המתקפה על ישראל: ארה"ב ובריטניה מטילות סנקציות חדשות נגד איראן

וושינגטון נוקטת עיצומים נגד 16 אנשים ושתי ישויות, הקשורים לייצור מנועים לכטב"מים • לונדון התבייתה גם על תוכנית הטילים הבליסטיים

דוד ברון
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מחלקת האוצר האמריקני הטילה סנקציות על 16 אנשים ושתי ישויות באיראן, המייצרים מנועים לכטב"מים ששוגרו לעבר ישראל בסוף השבוע.

נוסף על כך, בריטניה מטילה עיצומים נגד שורת ארגונים צבאיים, אישים וישויות המעורבים בתעשיות הכטב"מים והטילים הבליסטיים של הרפובליקה האסלאמית.

טיל בליסטי מיורט בים המלח, השבוע, צילום: רויטרס

"נמשיך לנקוט עיצומים נגד איראן בימים ובשבועות הקרובים", אמרה מזכירת האוצר האמריקנית ג'נט ילן.

נשיא ארה"ב ג'ו ביידן חיזק את הדברים והוסיף כי העיצומים יינקטו נגד תוכניות צבאיות של איראן, הגורמות אי יציבות אזורית. "אנחנו פועלים בשיתוף פעולה עם בעלות בריתנו ל-G7", הוסיף.

בורל. "על סף מלחמה", צילום: אי.פי.אי

תזכורת: מנהיגי האיחוד האירופי התחייבו אתמול לחזק את הסנקציות נגד טהרן ולהתמקד באסקפת הכטב"מים והטילים לבעלות בריתה באזור. שר החוץ של האיחוד, ז'וזפ בורל, אמר כי משטר הסנקציות יורחב במטרה למנוע תקיפות עתידיות על ישראל, ובה בעת קרא לישראל לנהוג באיפוק. "איני רוצה להגזים, אבל אנחנו על סף מלחמה אזורית, שתשלח גלי הדף בשאר העולם, ובאירופה במיוחד", התריע. "חייבים לעצור אותה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...