"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
באיראן מאיימים: "נשתמש בנשק שעוד לא נעשה בו שימוש בעימות עם ישראל"
בכיר איראני אמר לרשת "אל-ג'זירה": "האפשרויות שלנו רחבות על ישראל לדעת שהתנהגות מטורפת ובריונית לא עובדת עם מדינה כמו איראן" • בה בעת, מנהל המו"מ בתיק הגרעין, עלי בגרי איים בראיון לתקשורת האיראנית כי אם ישראל "תבצע טעויות חדשות, התגובה תהיה ישירה ובתוך שניות"
טילים והמזל"טים של איראן. צילום: רויטרס

באיראן מאיימים: "נשתמש בנשק שעוד לא נעשה בו שימוש בעימות עם ישראל"

בכיר איראני אמר לרשת "אל-ג'זירה": "האפשרויות שלנו רחבות על ישראל לדעת שהתנהגות מטורפת ובריונית לא עובדת עם מדינה כמו איראן" • בה בעת, מנהל המו"מ בתיק הגרעין, עלי בגרי איים בראיון לתקשורת האיראנית כי אם ישראל "תבצע טעויות חדשות, התגובה תהיה ישירה ובתוך שניות"

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

"אנחנו מוכנים לשלב השני של התגובה באמצעות נשק שלא נעשה בו שימוש בעבר בסכסוך עם ישראל", כך אמר הערב (שני) בכיר איראני לרשת "אל-ג'זירה" הקטארית.

הבכיר אמר: "אנחנו לא רוצים מלחמה, אבל מוכנים אליה אם היא תיכפה עלינו. האפשרויות שלנו רחבות. על ישראל לדעת שהתנהגות מטורפת ובריונית לא עובדת עם מדינה כמו איראן. יש לנו את הרצון המלא להגיב צבאית לישראל פעם נוספת אבל בצורה חזקה יותר".

הרמטכ"ל לתקשורת הזרה%3A "המתקפה של איראן יצרה הזדמנויות חדשות במזה"ת" \\ דובר צה"ל

בה בעת, מנהל המו"מ בתיק הגרעין, עלי בגרי איים בראיון לתקשורת האיראנית כי אם ישראל "תבצע טעויות חדשות התגובה תהיה ישירה ובתוך שניות".

מוקדם יותר, עיתונאי איראני המקורב לשלטון בטהרן: "ישראל החליטה לתקוף אותנו? אהלן וסהלן". כמו כן, האתר האיראני "נור ניוז" דיווח מפי המועצה העליונה לביטחון לאומי באיראן, כי ישראל תיענה בתגובה פי 10 יותר עוצמתית אם תגיב למתקפה במוצ"ש.

תיעוד צבא איראן של השיגורים לעבר ישראל %2F%2F סוכנות הידיעות IRNA

במועצה הדגישו, לפי הדיווח, כי הסיבות למתקפה האיראנית בישראל הן העובדה שישראל "חצתה את הקווים האדומים" בחיסול מפקד כוח קודס בסוריה ובלבנון. עוד נכתב כי צבא איראן נקט ב"אמצעי הענישה המינימליים" נגד ישראל כדי להבטיח את האינטרסים ואת הביטחון הלאומיים שלה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...