Loading...

תקיפות באזור צידון// רשתות ערביות

"בתגובה לשיגור כלי הטיס לאזור טבריה": צה"ל לקח אחריות על תקיפות חיל האוויר באזור צידון, כ-60 ק"מ מהגבול

על פי סוכנות הידיעות הלבנונית, חיל האוויר תקף מספר יעדים באזור, ביניהם גם מכונית ומפעל לייצור גנרטורים ומחרטה לברזל • זו הפעם הראשונה בה מתרחשת תקיפה בכפר אל-ר'אזיה שבמחוז צידון בפעם הראשונה מתחילת המלחמה

תקיפה חריגה: כטמ"מ של חיל האוויר תקף היום (שני) מחסני נשק של חיזבאללה ממערב לעיר צידון - כ-60 קילומטרים מהגבול עם ישראל. צה"ל לקח אחריות על התקיפה, כאשר דוברי צה"ל בעברית ובערבית אמרו שמדובר בתגובה לפיצוץ כלי אווירי עוין שהתרסק היום ליד טבריה.

רשתות ערביות

על פי סוכנות הידיעות הלבנונית, חיל האוויר תקף מספר יעדים באזור, לראשונה במלחמה, ביניהם גם מכונית. בערוץ "א־שרק ניוז" דווח כי הותקף גם מחסן ויעד נוסף ליד מסגד.

רשתות ערביות

בתיעודים שנפוצו ברשתות החברתיות ניתן היה לראות פיצוץ אדיר ושריפה שפרצה במקום בעקבות התקיפה. במהלך היום דיווחו מקורות ערביים על תקיפות בעיקר בדרום המדינה. לאורך היום, הודיע חיזבאללה על שלוש תקיפות שביצעו מחבליו לאורך גבול הצפון, שתיים מהן באצבע הגליל.

על פי העיתון "אל־אחבאר", חביות דלק במחסן שהותקף באזור צידון עלו באש. כמו כן דווח כי הלהבות המשיכו לבעור זמן רב לאחר מכן. אתר אחד היה מפעל לייצור גנרטורים והשני שימש בתור מחרטה לברזל.

בהמשך לכך, דווח ברשת אל־חדת' כי התקיפה התבצעה בכפר אל-ר'אזיה במחוז צידון בפעם הראשונה מתחילת המלחמה. עוד דווח כי שתי ההפצצות התרחשו כ-60 קילומטרים מהגבול.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...