"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הארגון הטורקי שהוציא את משט המרמרה הכריז: "נוציא משט חירות לעזה"

ה-IHH, שהוגדר על ידי מדינת ישראל כארגון טרור, הודיע במסע"ת כי הוא מגייס בימים אלה ספינות שיגיעו לנמל עזה • "מספר הספינות לא יהיה פחות מזה של המרמרה"

,עודכן
0השמעה
אירגון הטרור הטורקי IHH. צילום: איי. אף. פי

ארגון IHH הטורקי, שהוצא אל מחוץ לחוק ומוגדר בישראל כארגון טרור, ערך אתמול (שבת) מסיבת עיתונאים, שבמהלכה הכריז על "משט חירות" לעזה.

נשיא הארגון, בולנט ילדרים, אמר כי: ״אנחנו ממשיכים בהכנות להסרת המצור בעזה, להפסקת המצור, להבטיח הפסקת אש ולהעביר סיוע הומניטרי״.

ללא קרדיט

עוד אמר ילדרים: ״אנחנו קונים ספינות. מספר הספינות לא יהיה פחות מזה של המרמרה. המטרה שלנו להפליג בסוף מרץ״. ארגון IHH הוא הארגון שעמד בראש משט המרמרה לעזה ב-2010, וכיום הוא בין הארגונים הפועלים בעזה כסיוע הומניטרי.

מאור צמח, יו"ר ארגון לך ירושלים, התייחס להכרזת הארגון הטורקי והדגיש כי: ״ישראל חייבת ביום שאחרי המלחמה להגדיר לעולם כי ארגוני סיוע כאלו ואחרים שיתנו מענים הומניטריים בעזה אסור שיהיו ארגוני טרור הפועלים נגד מדינת ישראל. על כן את אונר"א ואת ארגון IHH הטורקי חייבים להעיף מישראל, מיהודה ושומרון ומעזה. בכל הסדר ביום שאחרי אין להם מקום במרחב״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר