"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מקורות המקורבים לחיזבאללה: "אין חדש" בנוגע לחזית מול ישראל

עוד נמסר בדיווח כי "הדיון בעניין לבנון יוקפא לזמן מה בשל ההתמקדות הנוכחית בסוגיית עזה" • שר החוץ האיראני, אמיר חוסיין עבד אל־להיאן, יבקר בביירות בסוף השבוע

,עודכן
0השמעה
גבול לבנון (ארכיון). צילום: אי.אף.פי

"אין חדש" בנוגע לחזית מול ישראל, כך מסרו מקורות הלילה (אור ליום חמישי) לעיתון "אל-אחבאר" המקורב לחיזבאללה. לפי המקורות, "מה שקודם בהצעות של השליח האמריקני עמוס הוכשטיין היה מוגזם". עוד נמסר כי "הדיון בעניין לבנון יוקפא לזמן מה בשל ההתמקדות הנוכחית בסוגיית עזה", וכי הדיון במצב בגבול ישראל-לבנון טרם הבשיל.

צה"ל תקף שורת מטרות של חיזבאללה בדרום לבנון // דובר צה"ל

על פי הדיווח, העובדה שהוכשטיין לא ביקר בבביירות אחרי תל אביב לא קשור לכישלון בשיחותיו עם הצמרת הישראלית. "אף אחד לא עודכן שהוא יבקר בלבנון". לדברי המקורות "האמריקנים השתכנעו לבסוף כי כל הצעה שהוכשטיין יקדם לא תהיה ריאלית לפני שייפתר המצב בעזה. זאת בעיקר מפני שחיזבאללה דוחה כל דיון לפני הפסקת התוקפנות ברצועה".

המקורות הוסיפו כי האיומים של ישראל לא ריאליים. הסיבה לכך, לטענתם, היא שמה שארה"ב לא אפשרה לישראל לעשות בשיא המשבר מתוך חשש למלחמה כוללת - היא לא תאפשר לעשות כשהיא מפעילה לחץ להשגת שביתת נשק בעזה.

ירי ארטילרי של צה"ל לכיוון דרום לבנון,צילום: אי.אף.פי

על רקע זה, המקורות העריכו כי רגיעה בעזה תתבטא בשקט בדרום לבנון, אך "מהלך המשא ומתן יהיה שונה ועשוי לקחת זמן רב".

בתוך כך, פורסם בעיתון הלבנוני כי שר החוץ האיראני, אמיר חוסיין עבד אל־להיאן, יבקר בביירות בסוף השבוע. לפי הדיווח, ביקור אחר של שר החוץ המצרי סמאח שוכרי בלבנון בוטל - ככל הנראה בשל מסע הדילוגים של מזכיר המדינה האמריקני אנתוני בלינקן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר