"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

על רקע הפרובוקציות בגבול לבנון: מזכ"ל חיזבאללה חסן נסראללה נפגש עם מנהיגי הג'יהאד האיסלאמי

על פי רשת אל-מנאר, המזוהה עם חיזבאללה, במהלך הפגישה נסקרו ההתפתחויות האחרונות בזירה הפלשתינית ובאזור • הפגישות מתקיימות ברקע לחץ של איראן על חיזבאללה להמשיך בפרובוקציות בגבול • רק בשבוע שעבר פורסם תיעוד מהצד הלבנוני של אוהל חיזבאללה, שנותר עדיין בשטח ישראל

,עודכן
0השמעה
נסראללה בפגישה עם מנהיגי הג'יהאד האיסלאמי. צילום: רשתות ערביות

יום לאחר שנועד עם משלחת איראנית:מזכ"ל חיזבאללה חסן נסראללה נפגש הבוקר (ראשון) עם מקבילו בג'יהאד האסלאמי זיאד נח'אלה ועם סגנו מוחמד אל-הינדי.

על פי רשת אל-מנאר, המזוהה עם חיזבאללה, במהלך הפגישה נסקרו ההתפתחויות האחרונות בזירה הפלשתינית ובאזור. כמו כן התקיימה הערכת מצב לאירועים האחרונים.

מטריד: רשת המזוהה עם חיזבאללה תיעדה של ביקור הרמטכ"ל בגבול לבנון

הפגישות מתקיימות כשנראה שאיראן לוחצת על חיזבאללה להמשיך בפרובוקציות בגבול לבנון. רק בשבוע שעבר פורסם תיעוד מהצד הלבנוני של אוהל חיזבאללה, שנותר עדיין בשטח ישראל. בה בעת, הלבנונים דורשים לשנות את אופי המנדט של כוח יוניפי"ל המסייר באזור הגבול, ולהגביל את חופש התנועה שלו.

גלנט מאיים על חיזבאללה מגבול לבנון: "לא נהסס להפעיל את העוצמה שלנו" // צילום: שחר יורמן

בתוך כך,חיזבאללה פרסם בסוף השבועסרטון ראווה של מערכת הנ"ט "נקמת האל", כחלק מפרקטיקת הלוחמה הפסיכולוגית שהוא מפעיל. לפי הכיתובים, חלק מקטעי הסרטון ישנים וצולמו ביולי 2015. אתמול איים בכיר בחיזבאללה כי הם "מוכנים למלחמה" ושבמצב כזה היא תתנהל גם בגליל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר