"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חשד לרצח מזעזע סמוך לג'נין: הרג את אביו והחביא את גופתו בחצר
הצעיר אמר למשטרה שקבר את הגופה ושפך עליה בטון • בתום פעולות חילוץ שנמשכו כשעתיים היא אותרה • המשטרה הפלשתינית חוקרת את נסיבות האירוע
רגע מחילוץ הגופה. היא נמצאה מתחת לשכבת בטון עבה | צילום: רשתות פלשתיניות

חשד לרצח מזעזע סמוך לג'נין: הרג את אביו והחביא את גופתו בחצר

הצעיר אמר למשטרה שקבר את הגופה ושפך עליה בטון • בתום פעולות חילוץ שנמשכו כשעתיים היא אותרה • המשטרה הפלשתינית חוקרת את נסיבות האירוע

דנה בן שמעון
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

רצח בכפר עג'ה: צעיר פלסטיני הגיע הלילה (בין שני לשלישי) לתחנת המשטרה וטען כי רצח את אביו, קבר את גופתו בחצר ביתם, ושפך עליה בטון.

כוחות משטרתיים נשלחו לזירת האירוע במאמץ לאתר את הגופה. בסיוע כוחות חילוץ והצלה, הם הצליחו לחלץ את הגופה שהייתה קבורה מתחת לשכבת מלט עבה מתחת לפני הקרקע בסמוך לבית.

רצח בכפר עג'ה%3A רגעי חילוץ הגופה. צילום%3A רשתות פלשתיניות

פעולות החילוץ נמשכו כשעתיים. כמו כן, צוות חקירה אסף ממצאים פליליים מהזירה.

עקבותיו של האב, בן 46, נעלמו בשבוע האחרון. נסיבות הרצח טרם התבררו. מקורות ביטחוניים מסרו לכלי תקשורת פלשתיניים כי כיוון החקירה מתמקד בצעיר, בן 20, בנו של הקורבן, וזאת בעקבות הודאתו במעשה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...