תמונות שפרסם ארגון הפצחנים האיראני "מטה משה"

דיווח איראני: "קבוצת האקרים פרצה לרשת החשמל בישראל"

על פי דיווח בסוכנות הידיעות האיראנית "טאסנים", ארגון פצחנים מקומי הצליח לחדור למערכות רגישות בישראל • הקבוצה פרסמה הודעה בה נכתב: "יש לנו שליטה מלאה על כל הפעולות שלכם" • ברשות להגנת הסייבר בישראל נמסר כי לא הייתה כל תקיפה

סוכנות הידיעות האיראנית "טאסנים" דיווחה היום (רביעי) כי קבוצת האקרים מקומית הצליחה לפרוץ לרשת החשמל בישראל. על פי הדיווח, קבוצת הפצחנים "מטה משה", קבוצה שביצעה בעבר, לטענת סוכנות הידיעות, מתקפות על מערכת מצלמות האבטחה בישראל, היא זו שעומדת מאחורי הפריצה לכאורה. ברשות להגנת הסייבר נמסר כי לא הייתה ולא נבראה תקיפה שכזו וכי מדובר בדיווחים כוזבים. 

על פי הדיווח, קבוצת הפצחנים שיגרה לישראל מסר בו נכתב: "יש לנו שליטה מלאה על כל הפעולות שלכם, אנו בודקים את ההתנהגות שלכם צעד אחר צעד". הארגון העביר בעבר לסוכנות הידיעות וטען כי פעולותיהם "מהוות הפתעה מוחלטת למשרד המלחמה הציוני".

הארגון פרסם גם תמונות בהן נראית הפריצה לכאורה למצלמות אבטחה בישראל, לצד לוגו הקבוצה. לא ברור, בשלב זה, אם הפריצה התרחשה בזמן האחרון או כי מדובר בפעולה קודמת שפורסמה במיוחד עבור "יום הסייבר" המצוין באיראן. 

סוכנות הידיעות "טאסנים" פרסמ בעבר דיווחים כוזבים על פעולות סייבר שבוצעו בישראל והכוחשו על ידי הרשויות בארץ. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו