על פי דיווח באתר "איראן אינטרנשיונל" המזוהה עם האופוזיציה האיראנית, הקצין והמדען, שני אנשי משמרות המהפכה שמתו ביום ראשון, פיתחו נשק עבור ארגון הטרור חיזבאללה. על פי הדיווח, עלי קמאני ומוחמד עבדוס, לא נהרגו "בתאונת דרכים" או ב-"תאונה עבודה", אך עם זאת לא צוינה סיבת המוות של השניים.
התקשורת באיראן הודיעה כי קמאני, קצין זוטר יחסית, מת ב"תאונת דרכים בעת מילוי תפקידו" במרכז האוויר והחלל באזור סמנאן. כמה שעות לאחר מכן, דווח כי עבדוס, קצין של חיל האוויר באיראן נהרג בעת מילוי תפקידו, אך נטען כי הוא עבד עבור משרד ההגנה באיראן.
לפי איראן אינטרנשיונל, כוח התעופה והחלל של משמרות המהפכה מופקד על פיתוח הטילים ועל תוכנית החלל של איראן. לפי הדיווח, איראן עשתה התקדמות ניכרת בפיתוח טילים בליסטיים ארוכי טווח שיכולים לאיים על ישראל.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו