"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עובד גנב עשרות פריטים מארמון בקינגהאם

עוזר באגף ההסעדה של הארמון המלכותי הודה כי לקח מדליות, תמונות ופריטים היסטוריים והחביא אותם במגוריו במתחם • העובד מכר חלק מהשלל באינטרנט

,עודכן
ארמון בקינגהאם בלונדון // צילום: אי.פי.איי // ארמון בקינגהאם בלונדון // צילום: אי.פי.איי

סקנדל במעונה של משפחת המלוכה הבריטית: עובד אגף ההסעדה בארמון בקינגהם בבירה לונדון,הודה בבית משפט כי גנב עשרות פריטים מחדרים שונים במתחם ומכר את חלקם ברשת האינטרנט.

העובד, אדמו קנטו, תושב יורקשייר במקור, החביא את הפריטים הגנובים במעונו בארמון וחלק גדול מהם התגלה בסריקה שערך משמר הארמון במקום.

בין הדברים שגנב קנטו נמצאו שני אלבומי תמונות מביקורו של נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ, בארמון, מדליה שהוענקה לקצין צבא בכיר ומדליה שהוענקה על ידי המלכה לעובד הארמון, אותה הודה קנטו כי מכר ב-350 לירות סטרלינג. עוד נמצאו בין חפציו 77 פריטים מחנות המזכרות שבארמון.

ביקור טראמפ בארמון בקינגהאם // צילום: איי.אף.פי
ביקור טראמפ בארמון בקינגהאם // צילום: איי.אף.פי

תאגיד השידור הבריטי, BBC, דיווח כי מאז פרוץ מגפת הקורונה הועסק קנטו בעיקר בניקיון בחלקים שונים של הארמון, תפקיד שנתן לו גישה לחדריהם הפרטיים של בית המלוכה ולמחסנים בהם נשמרים חפצי ערך. על פי הדיווחים, קנטו גנב פריטים מחדריהם של המלכה ושל בעלה.

התובע במשפטו של קנטו טען כי חלק מהפריטים שגנב העובד הוצאו למכירה באתר הקניות ebay במחירים שאינם משקפים את שוויים האמיתי. על פי דובר הארמון, חלק מהפריטים שנגנבו שווים סכומים אדירים של כסף הנעים בין 10,000 ל-100,000 לירות שטרלינג לפריט. קנטו הודה בכל העבירות המיוחסות לו ועלול לעמוד בפני עונש מאסר ממושך. גזר דינו של העובד יימסר בשבועות הקרובים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר