אירופה: גל איומים בפצצות במטוסים - כולל בטיסה מישראל

מטוס של חברת התעופה הסקנדינבית SAS נבדק לאחר שאלמונים הצהירו כי הטמינו פצצה בכלי הטיס • מטוס נוסף של חברת LOT קיבל איום דומה • מקרה דומה התרחש בסופיה שבבולגריה כשמטוס נחת במדינה לאחר דיווח על מטען על סיפונו

מטוס של SAS , משה שי
מטוס של SAS | צילום: משה שי

מטוס שהגיע מישראל נחת בשדה התעופה של סופיה לאחר שהתקבל איום פצצה בדוא"ל, כך דיווחו כלי התקשורת המקומיים ביום שלישי.

יחידות לוחמה בטרור בדקו את המטוס לאיתור מטעני חבלה אפשריים, כך ציטטה סוכנות הידיעות BTA את מזכ"ל שר הפנים, ליובומיר ניקולוב.

במקרה נפרד, שני מטוסים שנחתו בשדה התעופה הבינלאומי שופן ובשדה התעופה הבינלאומי מודלין בוורשה קיבלו איומים בפצצות על סיפונם. מטוס של חברת התעופה הסקנדינבית SAS השלים את טיסתו לאחר שהתקבל איום על פצצה במטוס. מהחברה נמסר: "אנו יכולים לאשר כי התקבל איום בנוגע לטיסה SK751 בין קופנהגן לוורשה; המטוס נחת בשלום בוורשה והנוסעים ירדו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר