השריפה בשווייץ: שארלוט נידם היא האזרחית הישראלית שמוגדרת כנעדרת

שארלוט נידם בת ה-15 נכחה בבר בקרנס־מונטנה בליל השריפה ומאז נותק עמה הקשר • הנערה למדה בעבר בבית ספר יהודי בבריטניה ועבדה באתר הסקי כבייביסיטר • החיפושים אחריה נמשכים גם כעת

שרלוט נידם, הישראלית שנהרגה באסון בשווייץ. צילום: מתוך טיקטוק

שארלוט נידם, בת 15, היא האזרחית הישראלית שעדיין מוגדרת כנעדרת בעקבות אסון הפיצוץ והשריפה באתר הסקי Crans-Montana בשווייץ. נידם לא יצרה קשר מאז פרוץ השריפה בשעות המוקדמות של יום השנה החדשה, והחיפושים אחריה נמשכים גם כעת.

תיעוד ראשוני מהתפרצות השריפה בשווייץ // ללא קרדיט

על פי המידע שפורסם בבריטניה, שארלוט עברה עם משפחתה לשווייץ בשנה האחרונה, ועבדה כבייביסיטר באתר הסקי. בית הספר היהודי הפרטי Immanuel College, שבו למדה בעבר סמוך לווטפורד, אישר כי היא נעדרת.

בהודעה שפרסם בית הספר נמסר: "אנחנו פונים בבקשה דחופה לקהילת בית הספר להתאחד ולתמוך בשארלוט נידם. כולנו מתפללים לנס עבורה ועבור האחרים, ומבקשים מהמשפחות להרגיש את מלוא עוצמת התמיכה של קהילת Immanuel College בתקופה הקשה הזו".

התחלת השריפה בשוויץ, צילום: ללא

שלושה ימים לאחר האסון, מלאכת זיהוי ההרוגים עדיין רחוקה מסיום. לפי הרשויות בשווייץ, 40 בני אדם נהרגו בשריפה, ויותר מ־-30 נפצעו. במשטרה המקומית ציינו כי הזיהוי מורכב במיוחד, מאחר שרבים מהנספים נשרפו במהלך האירוע, שהתרחש בזמן חגיגות השנה החדשה.

במשרד החוץ מסרו כי הם נמצאים בקשר רציף עם הרשויות בשווייץ ועם בני המשפחה, וממשיכים לפעול לאיתור הנעדרת ולקבלת תמונת מצב מלאה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר