"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המצלמות הוכיחו: חברת הפרלמנט האירופי הפרו-ישראלית הותקפה על ידי אשת צוות

חקירת הפרלמנט האירופי קבעה כי אליס תאודורסקו, חברת הפרלמנט השבדית התומכת בישראל, הותקפה בתקרית שהתרחשה לפני כשבוע • תאודורסקו טענה שהרקע לתקיפה היה תמיכתה בישראל • העיתונאי השבדי-יהודי דניאל שץ יזם קמפיין גיוס כספים לתמיכה בתאודורסקו, והכספים יועברו לשיקום קיבוץ ניר עוז

,עודכן
0השמעה
חברת הפרלמנט האירופי אליס תיאודורסקו מאווה. צילום: /

רשויות הפרלמנט האירופי הודיעו כי אליס תאודורסקו, חברת הפרלמנט השבדית התומכת בישראל,אכן הותקפה לפני כשבוע על ידי עובדת פרלמנט ממפלגת שמאל- ולא להפך כפי שטענה התוקפת - כך צילומי מצלמות האבטחה.

תאודורסקו, המשתייכת למרכז-ימין וידועה בתמיכתה הנחרצת בישראל, טענה מלכתחילה כי הותקפה על רקע עמדותיה הפוליטיות. מנגד, אשת הצוות טענה כי דווקא תאודורסקו תקפה אותה. שתיהן הגישו תלונות במשטרה, והפרלמנט האירופי פתח בחקירה פנימית בראשות הנשיאה רוברטה מצולה.

כעת נחשפו ממצאי החקירה. ״לאחר שדיברנו עם המעורבים ועיינה בצילומי מצלמות האבטחה, רשויות הפרלמנט הגיעו למסקנה כי יוזמת התקרית ומי שהסלימה אותה הייתה אשת הצוות״, מסר דובר הפרלמנט. לדבריו, העובדת ״צילמה והסריטה את חברת הפרלמנט אליס תאודורסקו ללא הסכמתה״. הנשיאה מצולה מגנה את האירוע ודורשת לבחון אמצעים להבטחת סביבת עבודה בטוחה.

בעקבות התקיפה, העיתונאי השבדי-יהודי דניאל שץ יזם קמפיין גיוס כספים לתמיכה בתאודורסקו. כל הכספים - 120,000 ש״ח שנתרמו עד כה על ידי למעלה מ-800 תורמים - יועברו לשיקום קיבוץ ניר עוז. אשת הצוות צפויה לעמוד לדין משמעתי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר