"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תלשה את הדגל ומשכה בשיער: יהודייה מדנמרק הותקפה - בשנית
"תליתי שלט 'Love Israel' – ותוך שעות הותקפתי שוב" • נעמי מספרת: "המשטרה לא שאלה מה קרה – רק למה תליתי דגלים" • רק לפני שבועיים הותקפה נעמי באלימות קשה לאחר שנסעה על קורקינט כשדגל ישראל כרוך סביבה
הפגנה אנטי-ישראלית בקופנהגן. צילום: AFP
תיעוד

תלשה את הדגל ומשכה בשיער: יהודייה מדנמרק הותקפה - בשנית

"תליתי שלט 'Love Israel' – ותוך שעות הותקפתי שוב" • נעמי מספרת: "המשטרה לא שאלה מה קרה – רק למה תליתי דגלים" • רק לפני שבועיים הותקפה נעמי באלימות קשה לאחר שנסעה על קורקינט כשדגל ישראל כרוך סביבה

יונתן דושניצקי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

נעמי, הזמרת ואחות בית החולים מקופנהגן, הותקפה אתמול (ראשון) בשנית – הפעם מחוץ לביתה, לאחר שתפסה אישה שתולשת את דגל ישראל שתלתה ליד הדלת. "כתבתי על לוח קטן ליד הכניסה 'Love Israel' באותיות ורודות", היא מספרת ל"ישראל היום". "תליתי אותו רק לפני כמה שעות – ואז שמעתי מישהו זורק אותו לרצפה".

נעמי רצה החוצה בעקבות הרעש, וראתה אישה שמתרחקת מהמקום. "רצתי אחריה והתחלתי לצלם אותה, כי לא ידעתי אם זו מישהי מכריסטיאניה או מישהי אחרת. ואז היא פשוט תקפה אותי – בעטה בי, ניסתה לתלוש לי את השיער, ובשלב מסוים אפילו הרימה סלע ואיימה לזרוק אותו עליי". לדבריה, בהקלטה נשמעת התוקפת אומרת בגלוי שתקפה אותה.

נעמי מיהרה להזעיק את המשטרה, אך לדבריה, גם הפעם נתקלה ביחס מזלזל מצד השוטרים. "כשהם הגיעו, הם פשוט אמרו לי שאני כנראה 'מאוד אוהבת את ישראל אם יש לי דגלים', ושאלו אם 'חשבתי על איך זה גורם לאחרים להרגיש'. הם גם אמרו שאני בטח פרנואידית", היא אומרת בכאב. "הם דיברו אליי בצורה מתנשאת ומזלזלת, הביטו בי כאילו אני משוגעת. ואז הם גם אמרו ש'הגיוני שהיא תקפה אותך אם צילמת אותה', ושזה היה בכלל 'הגנה עצמית'".

צעירה יהודייה הותקפה באלימות בדנמרק, צילום: b.t

לדבריה, התחושה שנותרה בה קשה: "לא רק שתקפו אותי פיזית שוב, גם המערכת מתייחסת אליי כאילו אני הבעיה".

לפני כשבועיים, העידה נעמי בראיון ל"ישראל היום" כי עברהתקיפה חמורה באזור כריסטיאניה בקופנהגן, לאחר שנסעה על קורקינט כשדגל ישראל כרוך סביבה. אז, קבוצה של גברים קראה לה "רוצחת ילדים", ירקה עליה, חנקה אותה וניסתה לקרוע את הדגל מעל גופה – לעיני עשרות עוברי אורח. גם אז, המשטרה לא שאלה אם נפגעה, אלא מדוע נשאה את הדגל. כעת, אחרי תקיפה נוספת, נראה שנעמי ממשיכה לשלם מחיר כבד רק על עצם היותה יהודייה גאה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...