"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תיעוד מטריד מלונדון: שוטרים נמנעו מהגדרת חיזבאללה כארגון טרור - "זו דעתך"

השוטרים שתועדו בסרטון לא ידעו לומר אם ההפגנה היא לזכרו של מזכ"ל חיזבאללה חסן נסראללה, או הפגנת תמיכה בלבנון • "אסור לי לקחת עמדה פוליטית, אבל זכותך לדעתך", אמר השוטר בתיעוד

,עודכן
0השמעה
השוטרים בהפגנה בלונדון. צילום: צילום מסך מטוויטר

מקומם: שוטרים בלונדון תועדו לפני כשבועיים בזמן שהתחמקו מהגדרת חיזבאללה כארגון טרור.

על פי ה"דיילי מייל", ההפגנה בעיר הוגדרה כאירוע לזכרו של מזכ"ל חיזבאללה חסן נסראללה, שחוסל יום קודם לכן. המשטרה מצדה ציינה כי ההפגנה נועדה במקור להיות עצרת תמיכה בלבנון ולאו דווקא לארגון חיזבאללה.

“It’s legally a terrorist organisation.”
“Your opinion is your opinion.”

If you have wondered why@MetPoliceUK’s policing of antisemitism and support for terror has been so poor, here is why.

As we have seen at recent protests, anti-Israel demonstrators are now freely showing…pic.twitter.com/UvnmawyIHD

— Campaign Against Antisemitism (@antisemitism)October 14, 2024

בסרטון, שנפוץ ברשתות החברתיות, נראים הקצינים מגיבים לאזרח מודאג באמירה ש"הדעה שלך היא הדעה שלך". משטרת מטרופולין הגיבה לתיעוד והצהירה כי תדריכים בנושא ארגוני טרור ניתנים לקצינים לפני אירועים מסוג זה – אך הדגישה שיש לעשות יותר כדי לוודא שהנושאים מובנים כראוי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר