"איפה אמא ואבא שלי?": מילותיו הראשונות של איתן הקטן נחשפות

בבית החולים בטורינו בו מאושפז הילד הישראלי ששרד את אסון הרכבל טוענים כי חל שיפור נוסף במצבו הרפואי • איתן התלונן כי כואב לו הגרון ושוחח עם דודתו שנכחה במקום

איתן בירן, הילד הישראלי המאושפז באיטליה לאחר שנפצע באורח קשה מאוד בתאונת הרכבל בה נהרגה משפחתו, שאל את צוות בית החולים ואת דודתו היכן הוריו, כך חושף היום (שישי) העיתון האיטלקי "לה סטמפה". 

בדיווח, שמקורו בבית החולים בו מאושפז בירן, נטען כי הילד שאל את רופאיו היכן הוא נמצא ומה קרה להוריו. בנוסף סיפר הילד לצוות הרפואי שכואב לו הגרון. עוד נחשף כי הוא בירך לשלום את דודתו וכי לאחר מכן השניים שוחחו. לא ברור מה נודע לו עד כה על גורלם של הוריו, אחותו, סבא-רבא שלו וסבתא-רבתא שלו, שנהרגו באסון הנורא. 

 אתמול פורסם כי איתן, המאושפז בבית החולים רגינה מרגריטה בעיר טורינו, נמצא בהסתכלות מחשש לפגיעות פנימיות ולשברי וסדקים בגפיו, כתוצאה מהנפילה הקשה.

אתמול הובאו למנוחות אביו, אמו סבו וסבתו של איתן. הם נקברו בבית העלמין הקטן של המועצה האזורית אלונה שליד בנימינה - גבעת עדה. בני המשפחה נהרגו כשהרכבל עליו נסעו בעיירת הנופש סטרסה שבצפון איטליה התנתק וצלל אל הקרקע. חייו של איתן הקטן ניצלו בזכות העובדה שאביו, עמית בירן, החזיק אותו בזרועותיו וספג את הפגיעה הקשה במקומו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר