"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נשיא קרואטיה: "ישראל איבדה את התמיכה שלי"

זוראן מילנוביץ' התייחס לתקיפות ישראל בעזה וגינה את המדינה היהודית • הנשיא, משרה סמלית במדינה האירופאית, כינה את הצבת דגל ישראל במשרד החוץ המקומי "מהלך אידיוטי"

,עודכן
0השמעה
נשיא קרואטיה, זוראן מילנוביץ'. צילום: איי.פי

נשיא קרואטיה, זוראן מילנוביץ', תקף בחריפות את ישראל ואמר כי איבד את הסימפטיה שלו למדינה היהודית, לאחר מתקפת הטרור של מחבלי חמאס על יישובי עוטף עזה.

מילנוביץ' צוטט באתר החדשות האמריקני "פוליטיקו" ואמר: "עם כל הסימפטיה שלי לישראל, שלמרבה הצער איבדתי אחרי 15 דקות, אין כל מקום לדגל אחר מלבד דגל קרואטיה על בנייני הממשל שלנו, מלבד במקרים מסויימים מאוד". מילנוביץ' אמר את הדברים בהתייחסות להחלטה להציב את דגל ישראל על בניין משרד החוץ המקומי, מהלך אותו הוא כינה "אידיוטי".

"אני מגנה את הרציחות של חמאס ואפילו מביע גועל ותיעוב, אבל הזכות להגנה עצמית לא כוללת את הזכות לבצע פעולות נקמה ולהרוג אזרחים", אמר הנשיא הקרואטי. מילנוביץ' חולל לאחרונה סערה כשקרא להוריד את דגלי נאט"ו והאיחוד האירופי במדינה לגובה נמוך מאלו של הדגל הקרואטי.

תפקידו של נשיא קרואטיה, בדומה לישראל, הוא בעיקר סמלי. מילונביץ' נחשב כמי ששייך למחנה הפרו רוסי במדינה הבלקנית וידוע בביקורתיות שלו לסיוע לאוקראינה ולברית נאט"ו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר