"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דיווחים במוסקבה: רוסיה וישראל חתמו על הסכם לשיתוף פעולה בתחום הקולנוע
שרת התרבות של רוסיה הודיעה כי הדרך להסכם החלה עוד ב-2009 וביוזמת ישראל • "ההסכם - תרומה חשובה לשיתוף הפעולה בינינו", כתבה • השגריר בן צבי, שחתם על ההסכם מצד ישראל: "משוכנע שיהיו סרטים משותפים רבים" • זעם בקרב תומכי אוקראינה בישראל: "בממשלה שלנו ירדו מהפסים?" • במקביל לחתימת ההסכם: טיל רוסי הרג 17 ופצע 33 איש בעיירה אוקראינית
מכונות כרטיסים בקולנוע במוסקבה. צילום: אי.פי

דיווחים במוסקבה: רוסיה וישראל חתמו על הסכם לשיתוף פעולה בתחום הקולנוע

שרת התרבות של רוסיה הודיעה כי הדרך להסכם החלה עוד ב-2009 וביוזמת ישראל • "ההסכם - תרומה חשובה לשיתוף הפעולה בינינו", כתבה • השגריר בן צבי, שחתם על ההסכם מצד ישראל: "משוכנע שיהיו סרטים משותפים רבים" • זעם בקרב תומכי אוקראינה בישראל: "בממשלה שלנו ירדו מהפסים?" • במקביל לחתימת ההסכם: טיל רוסי הרג 17 ופצע 33 איש בעיירה אוקראינית

דוד ברון
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

דווקא בעיצומה של הפלישה הרוסית לאוקראינה? כלי תקשורת במוסקבה מדווחים כי שרת התרבות של רוסיה והשגריר הישראלי אלכסנדר בן צבי חתמו על הסכם על שיתוף פעולה בתחום הקולנוע.

השרה אולגה ליובימובה אמרה כי המגעים לחתימת ההסכם החלו עוד ב-2009, ביוזמת ישראל. "מדובר בתרומה חשובה לפיתוח של שיתוף הפעולה הבילטרלי", כתבה השרה בערוץ הטלגרם שלה. "הקהילה המקצועית חיכתה רבות למסמך הזה. כעת עמיתים מישראל ומרוסיה יוכלו ליצור ביחד קולנוע ולהשתמש בארכיונים. מחכים בקוצר רוח לבמאים ישראלים בתוכניות של תחרויות הקולנוע שלנו".

על פי העיתון הממלכתי של הקרמלין, "רוסייסקאיה גזטה", השגריר בן צבי אמר כי החתימה על ההסכם תתן דחיפה נוספת ליחסים התרבותיים בין רוסיה לישראל. "אני משוכנע שיהיו לנו סרטים משותפים רבים", מצוטט בן צבי. "המפיקים מעוניינים בשיתוף פעולה. הסרטים הישראלים נעשים ברמה גבוהה, והציבור הרוסי יוכל להעריך אותם".

הידיעות על ההסכם עוררו זעם בקרב תומכי אוקראינה בישראל. "במשרדי התרבות והחוץ שלנו ירדו מהפסים?", כתבה אנה ז'רובה, אחת הפעילות הבולטות בתחום. "הבמאים שלנו יצלמו פייקים על הטבח הרוסי בבוצ'ה? את ההסכם לשיתוף הפעולה 'החזיקו בבטן 15 שנה' והחליטו לחתום בעיצומה של המלחמה, שבה מדינה טרוריסטית עם משטר דיקטטורי פלשה לשטח שכנתה העצמאית? מדינה שבה הקולנוע והתיאטרון הפכו לכלים מרכזיים בפרופגנדה?"

ממשרד התרבות נמסר כי אינם מכירים את ההסכם והפנו למשרד החוץ. "ישראל היום" פנה למשרד החוץ לקבלת תגובה וזו תתפרסם לכשתגיע.

חתימת ההסכם באה בשעה שבאוקראינה דווח כי 17 בני אדם נהרגו ועוד 33 נפצעו מפגיעת טיל רוסי בשוק הומה אדם.

ערוץ הטלגרם של זלנסקי

זה קרה בעיירה קוסטיאנטיניבסקה בחלק של מחוז דונצק, שרוסיה לא ההצליחה לכבוש. "כאשר מישהו עוד מנסה לנהל קשר עם רוסיה, פירושו לעצום את העיניים מול המציאות. מול חוצפת הרוע. חוסר אנושיות חסר גבולות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...