"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בעקבות סרטון טיקטוק: מאות צעירים התפרעו ברחוב אוקספורד בלונדון
אחד הרחובות המרכזיים בבירה הבריטית הפך לשדה קרב בין כוחות משטרה לבני נוער • הצעירים התעמתו עם כוחות השיטור, הסתערו על עסקים וניסו לבזוז חנויות • הכל החל בעקבות קריאה ברשתות החברתיות • המשטרה עצרה תשעה מהם
שוטרים מעכבים צעירים ברחוב אוקספורד בלונדון. צילום: רויטרס

בעקבות סרטון טיקטוק: מאות צעירים התפרעו ברחוב אוקספורד בלונדון

אחד הרחובות המרכזיים בבירה הבריטית הפך לשדה קרב בין כוחות משטרה לבני נוער • הצעירים התעמתו עם כוחות השיטור, הסתערו על עסקים וניסו לבזוז חנויות • הכל החל בעקבות קריאה ברשתות החברתיות • המשטרה עצרה תשעה מהם

דוד ברון
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מהומת הערב (רביעי) ברחוב אוקספורד בלונדון: מאות צעירים התפרעו במקום בעקבות קריאה ברשתות החברתיות לבזוז חנויות. המשטרה עצרה תשעה צעירים.

הכל התחיל בשעה שבע בערב (שעון מקומי). כמה מאות צעירים נראו צועדים בשדרות שפטסברי שבווסט אנד. זמן קצר אחר כך בעל חנות נוחות בסוהו הדף התקפה של 12 צעירים שהסתערו על העסק שלו בנסיון לבזוז אותו. צוותים בסניף של מקדונלדס ובחנות מתנות סמוכה הדפו גם הם את הפורעים. חנויות ברחוב ריג'נט ואוקספורד נעלו את הדלתות בניסיון למנוע חדירה.


ההתפרעות החלה לאחר שברשתות נפוצו כמה סרטונים הקוראים להופיע וליצור מהומות. המשטרה נערכה מבעוד מועד ברחוב אוקספורד. מאבטחים הוצבו בכניסות לחנויות. בתחנת האנדרגראונד הסמוכה שוטרים בדקו עוברים ושבים צעירים ותשאלו אותם על כוונותיהם.


במשטרת לונדון נערכו מבעוד מועד לנוכח ניסיון העבר המר. בתקרית הקודמת, חבורות צעירים, שצפו בסרטוני טיקטוק, עטו על החנויות באזור, בזזו רכוש ואחר כך העלו תיעוד לרשתות החברתיות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...