"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בניין פייסבוק בארה"ב פונה

הבניין המאכלס את עובדי פייסבוק ואינסטגרם פונה בשל איום בפיגוע • יחידת חבלנים של המשטרה סרקה את הבניין, אך לא מצאה דבר

,עודכן
מטה חברת פייסבוק // צילום ארכיון: רויטרס

מבנה המאכלס את עובדי פייסבוק ואינסטגרם במטה החברה שבקליפורניה פונו הלילה (רביעי) בשל חשד להטמנת פצצה.

משטרת מנלו שבפאלו אלטו, שבו נמצאים המשרדים, הודיעה ששלחה למקום את היחידה לנטרול פצצות לערוך חיפוש. על פי דיווח ב-אן.בי.סי סן פרנסיסקו, הקריאה הראשונית הגיעה בכלל למשטרת ניו יורק. לאחר סריקות נרחבות שנערכו במבנה הוסר החשש - והעובדים שבו לעבודה.

בתקופה האחרונה הועלו חששות מפני התרחשותו של אירוע שכזה, במיוחדלנוכח אירוע הירי במטה יוטיוב באפריל האחרון. לא ברור כמה אנשים שהו במבנה בשעה שהגיעה ההתרעה, אשר הייתה שער צהריים בחוף המערבי.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר