"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בחצר ביתה: בת 91 נהרגה לאחר שקוף תקף אותה בהודו

האישה איבדה את שיווי משקלה ונפלה בחצר הבית • בתה, שניסתה לסייע לה, הותקפה אף היא על ידי אותו הקוף • מצלמת האבטחה תיעדה את האירוע, והסרטון הופץ ברשת וצבר יותר מיליוני צפיות

0השמעה
קוף בהודו , משה שי
קוף בהודו | צילום: משה שי

אישה בת 91 נהרגה בהודו לאחר שקוף זינק לעברה בחצר ביתה, גרם לה לאבד את שיווי משקלה וליפול, והיא מתה מפצעיה יום לאחר מכן. האירוע התרחש בעיר קופאל שבמדינת קרנאטקה, ותועד במצלמת אבטחה שהותקנה מחוץ לבית.

😳 A monkey killed a 91-year-old woman in India

The woman was walking in the courtyard of her home when a monkey suddenly attacked her. She fell and suffered severe injuries that later proved fatal.

Her daughter rushed outside after hearing the commotion, but the aggressive… pic.twitter.com/R8N4oEfZny

— NEXTA (@nexta_tv) September 23, 2026

לפי דיווח של העיתון ההודי The Indian Express, הקורבן, נג'מוניסה בגום, צעדה בשטח ביתה כאשר הקוף הסתער לעברה. בגום איבדה את שיווי משקלה ונפלה לאחור.

הסרטון מתעד את הקוף כשהוא יושב על עמוד בטון סמוך לשער מתכת שחור. לפתע הוא מזנק לעברה ופוגע בה, והיא נופלת לקרקע. בתה יוצאת מהבית כדי לסייע לה, ואז הקוף פונה גם לעברה ותוקף אותה גם כן.

לאחר האירוע פונתה בגום לבית חולים פרטי לקבלת טיפול. מצבה נראה בתחילה כמשתפר, אך בהמשך הידרדר והיא מתה למחרת בזמן שקיבלה טיפול רפואי.

משפחתה סיפרה כי היא הייתה בדרכה בחצר הבית כאשר הקוף תקף אותה, כך לפי אתר המלזי Sinar Harian. בשלב זה לא ידוע על לכידת הקוף או על צעדים שננקטו כדי לאתרו.

שורה של תקריות בהודו

המקרה מגיע על רקע כמה תקריות נוספות שבהן קופים היו מעורבים בפציעתם או במותם של בני אדם באזורים שונים בהודו.

קרנאטקה, הודו | צילום: EPA

ב־10 בספטמבר, אישה בת 55 מהעיר גבהאנה שבמדינת אוטר פרדש מתה לאחר שנפלה מגג ביתה בזמן שניסתה להימלט מקבוצת קופים. לפי הדיווחים, היא עלתה לגג כדי לייבש בגדים, כאשר הקופים הקיפו אותה.

תקרית נוספת אירעה בעיר שימלה שבמדינת הימאצ'ל פרדש. אישה נהרגה לאחר שקוף תקף אותה בפתאומיות והיא נפלה מגג סמוך לבית קברות. האירוע הוביל להפגנות בעיר, ותושבים ונציגים מקומיים דרשו צעדים להתמודדות עם התופעה ופיצוי של 500 אלף רופי למשפחת ההרוגה (כ־20 אלף שקל).

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר