"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דיווח: בסיס בקפריסין תוגבר במטוסי קרב | זו הסיבה האפשרית
מטוסים של נאט"ו נחתו היום בבסיס חיל האוויר הבריטי,וחלקם הופנו גם לבסיס מפרק אל-סולטן בירדן • אנליסטים בקפריסין מעריכים כי מדובר במהלך הרתעתי, שעשוי גם להרחיב את אפשרויות הפעולה של נשיא ארה"ב דונלד טראמפ מול איראן
מטוסי נאטו. צילום: אין

דיווח: בסיס בקפריסין תוגבר במטוסי קרב | זו הסיבה האפשרית

מטוסים של נאט"ו נחתו היום בבסיס חיל האוויר הבריטי,וחלקם הופנו גם לבסיס מפרק אל-סולטן בירדן • אנליסטים בקפריסין מעריכים כי מדובר במהלך הרתעתי, שעשוי גם להרחיב את אפשרויות הפעולה של נשיא ארה"ב דונלד טראמפ מול איראן

אורי רודריגז-גרסיא
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

בקפריסין מדווחים על תנועה ערה בסוף השבוע של מטוסי קרב שלנאט"ולעבר בסיס חיל האוויר הבריטי באקרוטירי שבאי.

לפי הדיווח, מדובר בעיקר במטוסי קרב מסוג יורופייטר, שחלקם הופנו גם לבסיס חיל האוויר "מפרק אל-סולטן" בירדן.

אנליסטים בקפריסין מעריכים שכוח האש הנוסף יכול לשמש כגורם מרתיע מפני התקפות של יריבים על בסיסים אמריקאים במזרח התיכון, אך הוא גם ייתן לנשיא דונלד טראמפ אפשרויות נוספות לתקוף את איראן בהמשך - אם יחליט לעשות זאת.

יצוין כי במהלך המתקפות האיראניות נגד ישראל, עוד לפני מלחמת עם כלביא, יצאו מבסיס זה מטוסים של מדינות בברית נאט"ו, כדי להתעמת עם כטב"מים איראנים ששוגרו לישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...