"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

זלנסקי: "מוכנים לחתום על הסכם המינרלים, מאמין שגם ארה"ב תהיה מוכנה"

חרף פגישתו הקשה עם טראמפ, נשיא אוקראינה, הביע אופטימיות זהירה בנוגע ליחסים העתידיים עם ארה"ב, בעקבות פסגת מנהיגי אירופה שהתקיימה בלונדון • הוא הדגיש כי כל תוכנית להפסקת המלחמה חייבת לספק למדינתו ערבויות ביטחוניות משמעותיות • ראש ממשלת בריטניה: "אירופה צריכה לעשות את העבודה הקשה"

,עודכן
0השמעה
הנשיא טראמפ מקבל את פניו של זלנסקי בבית הלבן. צילום: רויטרס

נשיא אוקראינה, וולודימיר זלנסקי, הביע אתמול (ראשון) אופטימיות זהירה בנוגע ליחסים העתידיים עם ארה"ב, בעקבות פסגת מנהיגי אירופה שהתקיימה בלונדון. זלנסקי הצהיר כי הוא מוכן לחתום על "הסכם המינרלים" - הסכם שהיה אמור להיחתםביום שישי בבית הלבן- ומאמין ש"ארה"ב תהיה מוכנה גם היא". עם זאת, הוא סייג את דבריו באומרו כי "זה מוקדם מדי כדי לדבר על פרטים".

ראש ממשלת בריטניה, קיר סטארמר, הכריז בסיום הפסגה על יוזמה חדשה - קואליציה של מדינות אירופאיות שתגבש תוכנית להפסקת אש באוקראינה ותציג אותה לארה"ב. סטארמר ונשיא צרפת, עמנואל מקרון, הציעו להחיל הפסקת אש מוגבלת של חודש "באוויר, בים ובכל הנוגע לתקיפת תשתיות אנרגיה", במטרה להרגיע את המתיחות ולקדם מאמצי שלום.

נשיא אוקראינה הדגיש כי כל תוכנית להפסקת המלחמה חייבת לספק למדינתו ערבויות ביטחוניות משמעותיות. הוא הצהיר בנחרצות כי לא יהיה מוכן לוותר על טריטוריות שנכבשו בידי רוסיה, וכי עמדתה של אוקראינה חייבת להישמע בכל תהליך שלום עתידי.

במהלך הפסגה, הכריז סטארמר על חבילת סיוע חדשה בסך 1.6 מיליארד פאונד לאוקראינה, שתיועד לרכישת טילי הגנה אווירית. סיוע זה מתווסף לחבילה נוספת בסך 2.2 מיליארד פאונד עליה הכריז לפני יומיים.

ראש הממשלה הבריטי הדגיש כי "אירופה צריכה לעשות את העבודה הקשה" במלחמה באוקראינה, אך הוסיף כי "כדי להצליח בהשגת שלום, המאמץ הזה צריך לקבל תמיכה אמריקאית חזקה". סטארמר אף הצהיר כי בריטניה תהיה מוכנה להציב "חיילים על הקרקע ומטוסים באוויר" כחלק ממחויבותה לתמיכה באוקראינה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר