"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

האפיפיור קרא: "לחקור אם בוצעו פשעי מלחמה בעזה"

העיתון האיטלקי "לה סטמפה" פרסם קטעים מספרו החדש של פרנציסקוס לקראת שנת 2025 • "אלו הנמלטים מעזה, בשל רעב שפגע בשטחם, בשל הקושי להכניס מזון וסיוע לאזור", כתב המנהיג הנוצרי

,עודכן
0השמעה
האפיפיור הקודם פרנציסקוס (ארכיון). צילום: אי.אף.פי

האפיפיור פרנציסקוס קרא לחקור את האפשרות שבוצעו פשעי מלחמה ברצועת עזה, כך פורסם היום (ראשון) בעיתון האיטלקי "לה סטמפה".

האפיפיור פרנציסקוס,צילום: אי.אף.פי

דבריו של מנהיג הנצרות הקתולית מוצגים בספר שכתב לכבוד שנת היובל 2025, וקטעים ממנו צוטטו בעיתון האיטלקי, בפרק שכותרתו "התקווה לעולם לא מאכזבת צליינים למען עולם טוב יותר".

"מה שקורה בעזה לובש חלק מהמאפיינים של רצח עם", כתב פרנציסקוס. "יש לחקור בזהירות את הנושא על מנת לבחון אם הוא מתאים להגדרה המשפטית הטכנית של הגופים הבינלאומיים".

עזתים ברפיח,צילום: אי.אף.פי

האפיפיור התייחס גם לסוגיית הרעב בעזה בדבריו על פליטים באופן כללי. "במזרח התיכון, הדלתות הפתוחות של מדינות כמו ירדן ולבנון ממשיכות להיות ישועה למיליונים של פליטים מסכסוכים באזור כולו. אני חושב על אלו שנאלצו לעזוב את עזה בשל הרעב שפגע באחים ובאחיות הפלשתינים", כתב פרנציסקוס.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר